Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda seçim heyecanı başladı. Pazar günü Vera Event Düğün Salonu’nda yapılacak ve seçimlerde 3086 üyesi odada üyeler sandık başına giderek kendilerini 4 yıl yönetecek başkan ve yönetim kurulunu belirleyecek. Sonucu tahmin edilmeyen seçimde, Mevcut Başkan Köksal Semerci, Mehmet Erten ve Ümit Başkaya yarışacak. Saatler kala sandıktan çıkacak sonuç merakla bekleniyor.
BAŞKAN ADAYLARINDAN ÖZEL AÇIKLAMALAR
Mevcut Başkan Köksal Semerci, www.denizlidesiyaset.com’a özel açıklamalarda, “Seçimlerin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bizlere yakışır bir şekilde demokrasi şöleni havasında geçeceğine inanıyorum. Tüm üyelerimizi sandığa bekliyoruz. Yeni dönem için projelerimiz hazır. Daha fazla çalışmak ve üretmek için ekip arkadaşlarımız ile sabırsızlanıyoruz” dedi.
www.denizlidesiyaset.com’a özel açıklamalarda bulunan Başkan Adaylarından Ümit Başkaya, “Tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Ekip arkadaşlarımızla uzun zamandır sahada çalışıyoruz. Sonucun hayırlı temenni ediyorum. İnancımız odur ki, sandıktan biz çıkacağız.
Başkan Adayı Mehmet Erten açıklamasında, “11 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek Denizli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimlerinin önemine dikkat çeken Mehmet Erten, “Kıymetli üyelerimiz, yarın yapılacak seçimde tüm üyelerimizin katılımını ve desteklerini bekliyoruz. Birlik ve beraberlik içinde, odamız için en iyisini hep birlikte yapalım” dedi.








