• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • DENİZLİ'ye SORDUK
  • Güncel
  • Muhtarlar
  • AK Parti
  • CHP
  • MHP
  • DTO
  • Resmi Reklamlar
  • Fırsat Reyonu SAĞLIK Diğer Partiler BELEDİYE İYİ PARTİ Ekonomi Asayiş Eğitim Bilim ve Teknoloji
  • Ara
SON DAKİKA:
12:31
İbrahim İmamoğlu ile Geçmişin İzinde yeni bölümü sizlerle
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Pamukkale Belediyesi
  3. Başkan Ertemur: Park artık sizlere emanet
Pamukkale Belediyesi
22 Ocak 2025 - 16:16

Başkan Ertemur: Park artık sizlere emanet

​​​​​​​T.C. Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, Cumhuriyet Mahallesi’ne içinde halı sahasıyla birlikte, 5 bin metrekarelik alanda park yapıp halkın hizmetine sunduklarını açıkladı. Başkan Ertemur, “Pamukkale’miz hak ettiği değeri görecek demiştik. Hizmetlerimizde kalitemizi yükseltirken, mahallelerimizi güzelleştirme projelerine de başladık” dedi.

Pamukkale Belediyesi
22 Ocak 2025 - 16:16
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Başkan Ertemur: Park artık sizlere emanet

T.C. Pamukkale Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi’nde 2. ve 3. Caddelerin kesişimi, Binevler Mevkii’nde 5 bin metrekarelik alana park yaptı. İçinde halı saha da bulunan parkta uçak temalı çocuk oyun grubu, ahşap tırmanma elemanları, spor aletleri, 3 adet kamelyasıyla, oturma bankları, yürüyüş yolu bulunuyor. Yaklaşık 2 bin metrekare yeşil alanı mevcut olan parkın peyzajı da vatandaşların beğenisini topluyor. 25 bin adet bitki dikimi gerçekleşen parkta, genel itibariyle çok su istemeyen bitkiler kullandı. Ayrıca, mahalle sakinlerinin gece kullanımı içinde ışıklandırması yapıldı.

BAŞKAN ERTEMUR, “PARK ARTIK SİZLERE EMANET”

Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, Cumhuriyet Mahallesinde yapılan parkta incelemelerde bulundu. Başkan Ertemur, incelemeleri esnasında park içinde son dokunuşları yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeliyle ve vatandaşlarla bir araya geldi. Cumhuriyet Mahallesi’nde Binevler Mevkii’nde atıl halde bulunan basketbol sahasını, çocuk ve gençlerin sporla daha çok vakit geçirmeleri için değerlendirmeye aldıklarını ifade eden Başkan Ertemur, “Pamukkale’miz hak ettiği değeri görecek demiştik. Hizmetlerimizde kalitemizi yükseltirken, mahallelerimizi güzelleştirme projelerine de başladık. Burada, atıl durumdaki basketbol sahasını değerlendirmek istedik. Baktık ki o bölgedeki vatandaşlarımızın sosyal yaşam alanları yok. Bizler de, mevcut alanda her yaş grubuna hitap edecek bir park yapmayı planladık. Halı sahasıyla, uçak temalı çocuk oyun gurubuyla, spor aletleriyle, kamelyalarıyla, oturma banklarıyla, yürüyüş yoluyla, ahşap tırmanma elemanlarıyla Cumhuriyet Mahallemize yakışan bir park olsun dedik. Belediyemiz birimleri gerçekten ivedilikle ve titiz bir çalışma ile çalışmalarını tamamladı. Hem gündüz hem de gece vatandaşlarımızı ağırlayacak, arkadaş buluşmalarının, hoş sohbetlerin mekânı olacak parkımız artık vatandaşlarımıza emanet” dedi. Başkan Ertemur, halı sahada futbol oynayan çocuklarla sohbet ederek, kısa bir maç yaptı. Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, parkta vatandaşlarla da sohbet etme fırsatı bularak, “Artık bu park sizlere emanet. Pamukkale Belediyesi olarak bizler yaptık. Siz vatandaşlarımıza da bu parkı korumak kaldı” dedi. Vatandaşlar, Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur’a, mahallelerine kazandırdığı park için teşekkür ederek, parkı koruma sözü verdiler.

# Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur# Pamukkale’miz hak ettiği değeri görecek# Cumhuriyet Mahallesi
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Binlerce insan buradan yararlanacak
Binlerce insan buradan yararlanacak
“Mola Evi Projesi” hayata geçiyor
“Mola Evi Projesi” hayata geçiyor
Öncelik su tasarrufu sağlamak olacak
Öncelik su tasarrufu sağlamak olacak
Bu mahalle, 16 çeşit meyve üretiyor
Bu mahalle, 16 çeşit meyve üretiyor
Son Haberler
İbrahim İmamoğlu ile Geçmişin İzinde yeni bölümü sizlerle
İbrahim İmamoğlu ile Geçmişin İzinde yeni bölümü sizlerle
Orman yangınlarına karşı uyarı geldi risk büyük dikkat edelim
Orman yangınlarına karşı uyarı geldi risk büyük dikkat edelim
Başvuru yapmakta geç kalmayın, destekleri kaçırmayın
Başvuru yapmakta geç kalmayın, destekleri kaçırmayın
Binlerce insan buradan yararlanacak
Binlerce insan buradan yararlanacak
Denizli’den büyük sıçrayış
Denizli’den büyük sıçrayış
Erdoğan: Üyelerimiz, Denizli’mizi en iyi şekilde temsil ettiler
Erdoğan: Üyelerimiz, Denizli’mizi en iyi şekilde temsil ettiler

Ana Sayfa
DENİZLİ'ye SORDUK
Güncel
Muhtarlar
AK Parti
CHP
MHP
DTO
Resmi Reklamlar
Fırsat Reyonu
SAĞLIK
Diğer Partiler
BELEDİYE
İYİ PARTİ
Ekonomi
Asayiş
Eğitim
Bilim ve Teknoloji
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Günün Haberleri
Arşiv
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
  • AK Parti
  • Bekilli Belediyesi
  • BELEDİYE
  • Diğer Partiler
  • Güncel
  • MHP
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
sanalbasin.com üyesidir

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim