Zeytinköyspor gençlere güveniyor

Denizli Süper Amatör Lig'de mücadele edecek Bağbaşı Zeytinköyspor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam ediyor.

Önümüzdeki sezon uzun bir aranın ardından yeniden Denizli Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Bağbaşı Zeytinköyspor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam ediyor. Şimdiye kadar takıma 3 takviye yapan kırmızı siyahlılarda Başkan Kenan Şenel, geçen sezon oldukları gibi bu sezon da gençlerden kurulu takımla doludizgin yollarına devam edeceklerini söyledi. 

Denizli 1. Amatör Küme play-off gurubunu üçüncü sırada tamamladıktan sonra Denizli Süper Amatör Lig’e çıkan Bağbaşı Zeytinköyspor’da 2017-2018 sezonu için çalışmalar devam ediyor. Uzun bir aranın ardından yeniden Süper Amatör Lig’de mücadele etme başarısı gösterecek takımda şimdiye kadar 3 takviye yapıldı. Forvet ve orta sahaya takviye yapan kırmızı siyahlılarda, Başkan Kenan Şenel ve Teknik Direktör Mustafa Duran’ın başkanlığındaki transfer komitesi yeni sezon için birkaç takviye daha yapmayı düşünüyor. 

Yapacakları takviyelerin de gençlerden oluşacağını ifade eden Başkan Şenel, “Geçen yıl amatör kümede 20-23 yaş arası gençlerle mücadele ettik. Bu gençlerle önce gurubu aştık ardından play-off grubunu. Süper Amatör diğer gruplara göre daha zorlu ama bir olursak başaramayacağımız bir şey yok. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Gençlerle doludizgin yolumuza devam edeceğiz. Bunun başka çaresi yok” dedi.

bağbaşı zeytinköyspor denizli süper amatör lig kenan Şenel