Zeybekci sahaya indi

Seçimlerin ikinci tura ertelenmesi ile birlikte seçim çalışmaları yeniden hız kazandı. Son Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de seçim çalışmaları kapsamında Denizli'de sahaya çıktı.  

28 Mayıs’a sayılı günler kala AK Parti’nin Denizli’deki en büyük kozu Son Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, sahaya indi. Kaleiçi başta olmak üzere şehirdeki cadde ve sokaklarda dolaşmaya başlayan Zeybekci, vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Zeybekci’nin bu davranışı siyasi kulisleri hareketlendirdi.

Kaleiçi başta olmak üzere şehirdeki cadde ve sokaklarda dolaşmaya başlayan Zeybekci, vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

 

İŞLERİYLE İLGİLİ HASBİHAL ETTİ

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A DESTEK İSTEDİ

 

Esnafla işleri hakkında sohbet eden Zeybekci, vatandaşın gündemdeki gelişmeler hakkındaki fikirlerini de dinledi. Cumhurbaşkanlığı Seçiminin ikinci turunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi.

 

"TÜRKİYE'NİN SAVUNMA SANAYİDEKİ ATILIMIYLA GURUR DUYUYORUZ" DEDİLER

 

Vatandaşlar, iktidarın son dönemde özellikle savunma sanayi alanındaki başarılı çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve takdirle karşıladıklarını söylediler. Bu konudaki yaklaşımı ve terörle mücadelesinki başarısından dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la gurur duyduklarını da sözlerine eklediler. 

 

ZEYBEKCİ: ÜLKEMİZ ARTIK DOSTA GÜVEN VERİYOR, DÜŞMANA KORKU SALIYOR

 

Türkiye'nin dosta güven veren düşmana korku salan büyük bir atılıma imza attığını dile getiren Zeybekci ise kendilerine duyulan güveni boşa çıkarmamak için gece gündüz demeden var güçleriyle çalıştıklarını, Cumhurbaşkanının ülkeye çağ atlattığını, şimdi de Türkiye Yüzyılının inşası için bir kez daha destek istediğini kaydetti. Zeybekci, "Bizim insanımız çalışanı, çalışkanı sever. Destek olur sahip çıkar. Hayatını ülkesine ve milletine adamış Cumhurbaşkanımızı da yalnız bırakmayacak, ikinci turda da oyunu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a atacaktır" dedi.

 

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Zeybekci'ye AK Parti 4. Sıra Milletvekili Adayı partinin önceki dönem Merkezefendi İlçe Başkanlarından genç iş insanı Ekrem Başer eşlik etti. Zeybekci daha sonra memleketi Tavas'ta Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık'ı da ziyaret etti. Ayrıca babaocağı Pınarlar ile Kızılca, Damlacık, Kayaca ve Sarıabat Mahallerinin sakinleriyle de bir araya geldi. Sarıabat Mahallesi'nde bir iş yerinin açılışına katıldı. Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık ile Ekrem Başer'in eşlik ettiği Zeybekci, daha sonra Kale İlçesi'ne geçerek burada da vatandaşla buluştu.

 

ak parti ak parti denizli seçim seçim sonuçları seçim çalışmaları nihat zeybekci nihat zeybekci denizli