Zeybekci direksiyonun başına geçti

AK Parti'nin yeni MKYK'da Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapacak olan Nihat Zeybekci, ilk ziyaretini AK Parti Denizli teşkilatına gerçekleştirdi ve hedeflerini anlattı

AK Parti'nin yapılan 4. olağanüstü büyük kongresinde MKYK’ya seçilen önceki dönem ekonomi bakanlarından Nihat Zeybekci, ilk resmi ziyaretini parti binasına yaptı. MKY'da Ekonomi İşleri Başkanı olarak görev alan Zeybekci, AK Parti İl Başkanlığı Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci’nin yanı sıra AK Parti Denizli milletvekilleri, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, teşkilat yöneticileri ile partililer katıldı.

“ALLAH UTANDIRMASIN” DEDİ

Ziyaret programında söz alan Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, “Bu samimi, sıcak ve içten karşılamanızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Allah utandırmasın. İnşallah Rabbim inşallah hayırlı hizmetlere vesile kılsın. Biz bu görevi, bu kutlu davayı bir neferlik olarak gördüm. Her ne zaman, nerede, ne şekilde, hangi ünvanla, hangi üniformayla göreve çağrılırsak çağrılalım hiç sağımıza solumuza bakmadan acaba bile demede baş üstüne dedik ve hizmete koştuk. Nasıl ki 2004 yılında o 21 Şubat günü ‘Denizli belediye başkan adayımız Nihat Zeybekci,’dir’ dendiğinde büyük bir heyecanla, aşkla, sevinçle koştuysak, bugün de inanın bende zerre miktarı eksik değildir. Hatta kat kat fazlasıyla bu sevinçle, bu şevkle ve bu heyecanla tekrar göreve koştuk” dedi.

 

YEREL SEÇİMLERE DAİR HEDEF KOYDU

Konuşmasında yerel seçimlere de değinen Zeybekci, “Onlarla birlikte yeniden kritik bir döneme giriyoruz. Mahalli seçimler geliyor. Bu mahalli seçimlerde AK Parti Denizli’de hak ettiğini alır ve inşallah hiç fire olmadan Cumhur ittifakı olarak Denizli’ de tam anlamıyla her ilçemizi her noktayı mutlaka ve mutlaka alacağız. Eğer tam böyle yüzde 100 olmazsa, yüzde 20 olmazsa biz onu öyle pek başarı olarak tam başarı olarak görmeyeceğiz” diye konuştu.

Nihat Zeybekci Zeybekci direksiyonun başına geçti AK Parti Denizli Seçim 2024 Denizlidesiyaset