Zafer Partililer teröre karşı ses yükseltti

Zafer Partisi Denizli İl Başkanlığı, yaptığı yürüyüş ile teröre lanet yağdırdı. Basın açıklaması yapan Zafer Partisi Denizli İl Başkanı Nuri Dalyan, "Terörün kökünü kazıyana kadar mücadeleye devam edeceğiz" dedi. Dalyan, ayrıca CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e de gönderme yaptı.

Pençe-Kilit Harekatı Bölgesi’nde yaşanan hain terör saldırısı sonrasında evlatlarımızın şehit edilmesine tepkiler çığ gibi büyüyor. Zafer Partisi’nin Denizli İl Başkanlığı da akşam saatlerinde gerçekleştirdiği yürüyüş ile terörü kınadı ve lanet etti. Ellerinde Türk Bayrakları ile yürüten partililere vatandaş da çok büyük destek verdi. Yürüyüşün ardından basın açıklaması yapan Zafer Partisi Denizli İl Başkanı Nuri Dalyan’ın "Şanlı milletimizin terörle mücadelesi taviz vermeden sürecek" mesajı verdi.  Dalyan, “22 Aralık ve 23 Aralık’ta hain bölücü terör örgütü ile girilen çatışmada şehit olan 12 kahraman Mehmetçiğimizi, 12 yiğidimizi, 12 evladımızı kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Canlarını bu vatan için bu bayrak için feda eden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve milletimize baş sağlığı diliyoruz. Yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyoruz. Şanlı milletimizin hiçbir taviz vermeden terörle mücadele edeceği bilinmeli, terörün kökünü kazıyana kadar kararlılıkla devam edeceğiz” dedi.

ÖZGÜR ÖZEL’E GÖNDERME YAPTI

Şehitlerimizin kanının yerde kalmayacağını vurgulayan Dalyan, üstü kapalı olarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e de gönderme yaptı. Dalyan, “Son dönemde gördüğümüz birçok olay var, hainin teröristin kahraman ilan edilmeye çalışıldığını gördük. Türkiye Büyük Millet Meclisimizde teröristlere sayın denildiğini gördük. Parti liderlerinin örgüt liderlerine selam gönderdiğini gördük. Zafer Partisi olarak haine teröriste her zaman dur dediğimiz gibi bugün de dur diyoruz. Türkiye Cumhuriyeti aleyhinde çalışan her türlü örgütle ve onların artıklarıyla hiç durmadan mücadele edeceğiz. Bu doğrultuda tüm siyasilere şu mesajı veriyoruz; Asil Türk milletinin önünde teröre karşı bir olma birlik olma çağrısında bulunuyoruz. Önemli bir konuyu da gündeme getirerek Askeri Hastanelerin ne kadar önemli olduğunu yaşadığımız acı olaylarda bir kez daha gördük, bu hastanelerin açılmasının tekrar faaliyete geçmesinin en doğru adım olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Denizli siyaset şehit terör saldırısı Zafer Partisi Nuri Dalyan