Zafer Partililer saygı nöbeti tutmaya başladı

Zafer Partililer, 30 Ağustos'ta büyük bir zaferle taçlandırılan büyük taarruz ve başkomutanlık meydan muharebesini yıl dönümünde, Atatürk anıtı önünde 24 saat boyunca saygı nöbeti tutmaya başladı.

Zafer Partisi Denizli İl teşkilatı, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle eski valilik hizmet binasının önündeki Atatürk Anıtında saygı nöbeti tutmaya başladı. Gençlik kolları ve partililerin 24 saat boyunca alandan ayrılmadan nöbet tuttuğu açıklandı. Ellerinde Türk bayrakları ile saygı nöbetini gerçekleştiren partililer, vatandaşların da yoğun ilgisi ile karşılaşıyor.  Etkinlik ile ilgili kısa bir  değerlendirmeler yapan Zafer Partisi Denizli İl Başkanı Nuri Dalyan, düşünce ilk ortaya çıktığında herkesin çok heyecanlandığını ve saygı nöbetini tutmak için partililerin adeta sıraya girdiklerini söyledi.

“AZİZ ŞEHİTLERİMİZ İÇİN BURADAYIZ”

30 Ağustos Zafer Bayramının önemine işaret eden Başkan Dalyan, “Millet olarak gelecek kuşaklara bu zaferin kalıcı miras olarak bırakılması amacıyla daha etkin anlatımlar yapılması gerekiyor. Büyük Önder Atatürk komutasındaki Türk ordusunun 26 Temmuz 1922'de başlayan ve 30 Ağustos'ta büyük bir zaferle taçlandırdığı büyük taarruz ve başkomutanlık meydan muharebesi, tarihe altın harflerle yazılan en büyük kahramanlık destanlarından oldu. Bu muharebe, dünyanın gördüğü en büyük kahramanlık destanlarından biri olarak tarihe geçti. Bizler de bu anlamlı günde teşkilat olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşları ve bu güne kadar vatanı ve milleti için canlarından geçen aziz şehitlerimiz için saygı nöbeti tutmak istedik. Sıra ile 24 saat esasına göre nöbetlerimizi tutuyoruz” dedi.

Mustafa KARAPINAR

Zafer partisi denizli 30 Ağustos saygı nöbeti Nuri Dalyan 30 Ağustos büyük taarruz Mustafa Kemal Atatürk