Zafer Partililer karardan memnun

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bugün gerçekleştirdiği basın açıklaması ile 2. Tura kalan genel seçimlerde Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı. Konu ile ilgili açıklama yapan Zafer Partisi Denizli İl Başkanı Nuri Dalyan, karardan memnun olduklarını belirtti.

 

14 Mayıs’ta gerçekleştirilen genel seçimler sonrası TBMM’nin 28. Dönem Milletvekilleri belli olurken Cumhurbaşkanlığı seçimleri 2. Tura kaldı. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bugün Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile genel merkez önünde yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu’na destek vereceklerini açıkladı.

Zafer Partisi Denizli İl Başkanı Nuri Dalyan, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Zafer Partisi’nin kuruluş ve varoluş amacı Atatürk ilke ve inkılaplarını Türk milletine hatırlatmaktır. Bugün görüyoruz ki; Türk milleti, Atatürk’ün fikirlerini hala sahiplenmekte ve bu fikirlere karşı çıkanlarla mücadele etmektedir. Bugün Türk milleti Atatürk’ün fikirlerinde birleşmiştir. Bölücülere, yandaşlara, paydaşlara, kraldan çok kralcılara Türk milleti olarak hep beraber karşı duracağız. Türk Devletini, Türk milletine geri vereceğiz. Alınan bu karar vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.