Yüksektepe: Kongreye hazırız

ÖZEL HABER AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Denizli Eski Milletvekili Mehmet Yüksektepe, 21 Mayıs'ta gerçekleşecek kongreye hazır olduklarını söyledi.

3. Olağanüstü kongrenin koordinatörlüğünü yapan AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Denizli Eski Milletvekili Mehmet Yüksektepe, kongreye saatler kala son değerlendirmesini yaptı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 998 gün sonra tekrar genel başkanlık koltuğuna oturacağını ifade eden Yüksektepe, "27 Ağustos 2014'te yapılan 1. Olağanüstü Büyük Kongre'de genel başkanlık koltuğunu Ahmet Davutoğlu'na bırakan liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, 21 Mayıs'taki kongrede, 998 gün sonra yeniden AK Parti Genel Başkanlığını üstlenecek. Kongrenin koordinatörü olarak her aşamasını takip ettim. Geçmiş kongrelerde olduğu gibi bu kez de onurlu ve büyük görevden alnımızın akı ile çıkacağımıza inanıyorum. Dünyanın gözünün üstümüzde olacağı kongre sonrasında yeni bir başlangıç bizi bekliyor" dedi. 



"KONGREYİ BEKLİYORUZ"

Referandumda partili Cumhurbaşkanlığı sisteminin önünün açılmasının ardından Recep Tayyip Erdoğan'ın 2 Mayıs tarihinde partiye üye olduğunu hatırlatan Yüksektepe, "Milletin vermiş olduğu yetki gereğince kongrede Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yeniden genel Başkanımız olacak. Yeni ve güçlü Türkiye'nin temelleri daha da sağlamlaşacak. Bizler kongre koordinasyon ekini olarak üzerimize düşeni yaptık. Kongreyi bekliyoruz" dedi. Yüksektepe, son olarak 3. Olağanüstü Büyük Kongre'de, yaklaşık bin 470 delegenin oy kullanacağını söyledi.

Mustafa KARAPINAR