Yılın 37 saati ne düşünüyoruz?

İngiltere'de yapılan bir araştırmada, bir insanın yılda 37 saat ne düşündüğünü ortaya çıkardı. Çıkan sonuç ise sosyal medyada gündem oldu.

Bir İngiliz yemek firmasının yaptığı araştırma sosyal medyayı salladı. Bu çalışma ile katılımcıların yemek alışkanlıklarına ilişkin veriler elde edildi.

Çalışmaya ilişkin yayımlanan verilere göre, her 10 kişiden biri ne yemek yiyecekleri konusunda eş ya da sevgilileriyle tartışma yaşıyor. Katılımcıların yüzde 47'si ise kararsız oldukları için ne bulursa yediklerini ifade ediyor.

KATILIMCILARIN YÜZDE 11'İ CAZİP YEMEK TARİFİ BULAMIYOR!

İngiliz vatandaşlarının yüzde 57'si akşam yemeğini günün en zorlu kararı olarak görüyor. Evde yemeyi tercih eden kişiler baz alındığında ise; katılımcıların yüzde 11'inin cazip tarifler bulamadıkları için zorluk yaşadıkları aktarıldı.

Çalışmaya ilişkin İngiliz medyasında yer alan habere göre; ortalama bir yetişkin, her gün saat 15:10'da akşam ne yiyeceğini düşünmeye başlıyor.

GÜNDE 43 DAKİKA NE YEMEK YİYECEKLERİNİ DÜŞÜNÜYORLAR

Yayımlanan bilgilerde insanların günde yaklaşık 43 dakika, başka bir deyişle yılda 37 saat ne yemek yiyeceğini düşündüğü kaydedildi.