Yıkım için ilk adım atıldı

Üçgen Çarşısının yıkıö ihalesini 1 miyon 390 bin TL rayiç bedelle İsmail Reklam kazandı.

Denizli gündemini uzun süredir meşgul eden ve akıbeti merak edilen üçgen Çarşısı içim yıkım ihalesi yapıldı. İhaleye Denizli ve çevre şehirlerden 45 firma katılırken, ihale Üçgen Çarşısı yöneticileri, basın ve STK’lara kapalı olarak gerçekleştirildi. İhaleyi 1 miyon 390 bin TL rayiç bedelle İsmail Reklam kazandı.



KAT MALİKLERİ BEKLEMEDE

Üçgen Çarşısı kat malikleri temsilcisi Ömer Güneş, ihaleye takip edemediklerini belirtti ve 45 firmanın katıldığı ihalenin bitmesini beklediklerini ve bu ihale sonucunda elde edilecek gelirin kat maliklerine verilip verilmeyeceğini merak ettiklerini söyledi. Yıkım sürecinin yanlış yönetildiğini belirten Güneş;”Yıkılacağını duyan kat malikleri demirleri söktü, para edebilecek eşyalarını aldı, dairelerin sadece iskeleti kaldı.” diye konuştu.

"KURBAN OLDUK"

Üçgen Çarşısı Denetim Kurulu Üyesi Bahri Yıldırım ise 2015’ten bu yana FETÖ’nün kurmuş olduğu tuzağın kurbanı olduklarını, 250 esnafın faaliyet gösterdiği çarşıda pazartesi günü sularının kesildiğini Aydem karşı çıkmasa elektriklerinin de kesileceğini söyledi ve şu anda 50’ye yakın esnafın esnaflığı bıraktığını belirtti.

Kaynak: aynahaber

üçgen çarşısı yıkılıyor