"Yetim gülerse dünya güler"

Denizli İnsani Yardım Vakfı (İHH)' nın düzenlediği "Yetim Gülerse Dünya Güler" temalı programı Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu'nun katılımı ile Beyaz İnci Düğün Salonu'nda gerçekleşti.

Denizli İnsani Yardım Derneği'nin "Yetim Gülerse Dünya Güler" temalı programı Beyaz İnci Düğün Salonu'nun katkıları ile gerçekleşti. Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu, DESKİ Genel Müdürü Mahmut Güngör'ün yanısıra sendika temsilcileri, İHH gönüllüleri ve davetlilerin katılımıyla ile yapılan programda açılış konuşmasını yapan İHH Balkanı Hasan Ali Solak, "söz konusu yetimler olunca kitabın ortasından bir cümle söylemek gerekirse yetim gülerse dünya güler demek yeterlidir. Programın gerçekleşmesi emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ramazan ayımda bir mazlum, fakirim sofrasında yer almak istiyorsanız adres olan İHH'ya bekleriz. Huzur bulmak istiyorsanız sizleri İHH'te bekliyoruz" dedi. 



Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu konuşmasında, "Bir gmnül sofrasının etrafında toplandık. Yetim sofrasında muhakkak olmak lazım dedim. Yetimler asıl baştacımızdır. Bugün gönlümüz biraz buruk. Beraber şehirde çalıştığımız rahmetli Cumhuriyet Başsavcımız Mustafa Alper ve Muzaffer Akşehirli'yi ebediyete uğurladık. Soma faciasının yıldönümü bugün. Orada hayatlarını kaybeden vatandaşlarımızı da rahmetle anıyorum. Onlar da hakka yürüdüler. İstiklal ve istikbalimizin bekçiliğini yapan kahraman şehitlerimizi de rahmetle anıyorum. Cumhurbaşkanımız dünya 5'ten büyük mesajının ardında dünya mazlumlarının sahibi biziz mesajı vermiştir. Savaşta eli kanadı kırılmış yetimlerin sahibi benim mesajı vermiştir.

 

Genç İHH Başkanı Mehmet Güzel de konuşmasında, "Yetim dayanışma günleri kapsamında düzenlenen kahvaltıya hışgrldiniz. Yetimlere yoldaş olmaktır gayemiz. Sizler ile mazlumları birleştiren iyilik hareketidir İHH. 45 ülkede 700 proje ile yetimlere sponsor oluyoruz. 27 yetimhane ile çocuklarımgrlecrğr hazırlamak adına elimizden geleni yapıyoruz" dedi.