Yeşil Çivril 'BAL'landı

Denizli spor camiasının dikkat çeken ekibi Yeşil Çivril Belediyespor artık BAL Ligi'nde. Denizli Süper Amatör' de Yeşil Çınar'ı 2-1'lik skorla deviren Çivril ekibinde yüzler gülüyor.


Denizli amatör camiasına son dönemler damga vuran iki ekibin karşı karşıya geldiği maçta yüzü gülen taraf belli oldu.

DENKO Lojistik Süper Amatör lig başlangıcında hedefini BAL ligi olarak belirleyen Yeşil Çivril Belediyespor, bu hedefine harika oyunuyla ulaşmayı başardı. Bölgesel Amatör Lig'e adını yazdıran Yeşil Çivril Belediyespor Yöneticisi Emrah Ay, kazandıkları zafer ve yaşadıkları sevinç hakkında www.denizlidespor.net'e konuştu. Yönetici Ay, "Çok çalıştık, çok çabaladık ve emeklerimizin karşılığını almayı bildik. Başta oyuncularımız olmak üzere tüm ekibimize ve bize olan desteklerini asla esirgemeyen Denizli Atatürk stadyumunu dolduran taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah Bal Lig'inde de sıkı çalışarak kazanmaya, Denizli'yi hak ettiği profesyonellikte temsil etmeye devam edeceğiz" dedi.
 

denizli denizli spor yeşil çivril çivril çivril belediyespor bal ligi futbol maç denizli çivril denizli çivril belediyespor