Yenilik Partisi Kızılsu'ya emanet

Türk siyaset sahnesine Milletvekili Öztürk Yılmaz'ın liderliğinde giriş yapan Yenilik Partisi'nin teşkilatlarını kurma görevi genç işadamı İbrahim Kızılsu'ya verildi. Kızılsu, en kısa zamanda teşkilatların hazır olacağını söyledi.

Genel Başkan Öztürk Yılmaz önderliğinde siyaset sahnesinde yerini alan Yenilik Partisi, Denizli teşkilatını kurma görevini işadamı İbrahim Kızılsu’ya yetki verdi. Hızlı bir çalışma temposuna giren Kurucu İl Başkanı Kızılsu, ilk olarak il olmak üzere ilçe teşkilatlarının kurulması için kolları sıvadı. Siyasete yeni bir parti olmalarına karşın genel başkan Öztürk Yılmaz’ın geçmişte önemli hizmetlere imza attığını ifade eden Kızılsu, “Genel Başkanımız,26. ve 27. dönem Ardahan milletvekili olarak seçildi ve halen mecliste çalışmalarını sürdürmektedir. Uzun yıllar büyükelçilik, konsolos ve bürokrat olarak ülkesine hizmet eden genel başkanımız, 20 Temmuz 2020 tarihinde de partimizi kurarak siyaset sahnesinde yerini aldı” dedi.

“BİZLER DİLİ BİR, YOLU BİR İNSANLARIZ”

“Genel başkanımız, gerek katıldığı televizyon programlarında ve gerekse ve vatandaşlar arasında dile getirdiği söylemlerle taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmıştır” diyen Kızılsu, sözlerini, “Bizlere duyulan güveni boşa çıkarmama adına ekip arkadaşlarımız ile birlikte partimizi iktidar partisi yapmak adına var gücümüz ile çalışacağız. Denizli ölçeğinde hedefimiz 19 ilçede en kısa zamanda teşkilat çalışmalarını tamamlayıp, kongrelerimizi gerçekleştirip çalışmaya başlamak olacaktır. Bizler dili bir, yolu bir insanlarız. Amacımız, ülkemzi ve insanlarızın hak ettiği refah seviyesine bir an önce kavuşmasını sağlamaktır” dedi.