Yeniden sandığa gidecekler mi?

İyi Parti'de Pamukkale İlçe kongresinin yeniden yapılması amacıyla 177 delegenin imzasının olduğu dosya genel merkeze ulaştırıldı. Halil İbrahim Davarcı, kongrenin yapılacağını söyledi.

İyi Parti Pamukkale ilçe yönetiminden daha önce istifa edenler adına önceki yönetimde yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yapan Halil İbrahim Davarcı öncülüğünde başlayan imza toplama girişimi neticelendi. Kongrenin yeniden yapılması için yapılan girişim ile ilgili açıklama yapan ve gelinen noktayı değerlendiren Halil İbrahim Davarcı, İYİ Parti Genel Merkezimizi dün ziyaret ederek, demokrasiyi benimsemiş 177 İYİ Parti Pamukkale Delegemizin kongre yapılması için verdiği imzaları teşkilat başkanlığımıza sunduk” dedi.

KONGRE YAPILACAK MI?

Kongre sürecine dair açıklamalarda bulunan Davarcı, “Teşkilat Başkanlığımızdan, İYİ Parti Büyük Kurultay'ının 20 Eylül'de yapılacağının, kongrenin tamamlanmasından sonra İYİ Parti Pamukkale ilçe kongresinin yapılacağı, delege iradesinin ve demokrasinin her şeyin üstünde olduğu cevabını aldık. Teşekkür ederiz bu süreçte imza veren tüm delege arkadaşlarımıza, destek oldukları halde çeşitli sebeplerle düne kadar bize imzalarını ulaştıramayan delegelerimize, dünden bu yana arayıp imza sürecine dahil olmak istediklerini belirten delege arkadaşlarımıza vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkürü bir borç biliriz. İYİ Partimize gönül vermiş dava arkadaşlarımıza ve kamuoyuna duyururuz” dedi.

Kaynak: Akishaber