Yeniden Refah Partisi seçim startını verdi

Denizli'de bütün seçim bölgelerinde kendi adayları ile seçime girme kararı alan Yeniden Refah Partisi, bunun ilk adımı olan temayül yoklamasını genel merkez yöneticileri eşliğinde yaparak seçim startını da vermiş oldu.

Yeniden Refah Partisi kurmayları parti binasında bir araya gelerek mahalli idareler seçimleri öncesinde seçim startını verdi. Temayül yoklamasının da yapıldığı toplantıya, Genel Başkan Yardımcısı Naim Öztürk, Ege Bölge Başkanı Cafer Azaklı, İl Sorumlusu Orhan Çağlayan da katıldı. Yoğun bir partili grubun da hazır bulunduğu toplantının açılışında konuşan İl Başkanı Halil İbrahim Özdemir, “Bir süredir saha çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu akşam burada gerçekleştirdiğimiz temayül yoklaması sonrasında seçim startını da vermiş bulunuyoruz” dedi. Yeniden Refah Partisi’nin üye artış hızında ülke genelinde en dikkat çeken parti olduğunu anlatan Genel Başkan Yardımcısı Naim Öztürk, partililere umut dolu mesajlar verdi.

     VİDEOYU İZLEMEK İÇİN ALTTAKİ GÖRSELİ TIKLAYINIZ     

TEMAYÜL YOKLAMASINA GEÇİLDİ

Toplantı sonunda Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayları Av. Nazif Manav, Emekli Muhasebeci Osman Tunçtürk, Acıpayam Belediye Başkan Aday Adayı Veteriner Hekim İdris Oktay, Kale Belediye Başkan Aday Adayı Makine Mühendisi Mustafa Tatarcım ve Beyağaç Belediye Başkan Aday Adayı Ziraat Odası Başkanı Sezai Pütün için temayül yoklaması yapıldı.

Yeniden Refah Partisi Denizli seçim yerel seçim mk yapım medya karapınar