Yeniden Refah Partisi'nde sıcak saatler!

Yeniden Refah Partisi'nin Cumhur İttifakı'na katılıp katılmayacağı belli oldu. Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanlığı seçimi için de partisinden aday olacak. Milletvekili seçimlerinde de hiçbir ittifaka dâhil olmayacak.


Yeniden Refah Partisi'nde sıcak saatler yaşanıyor. Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan, partinin hiçbir ittifaka katılmayıp 14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimlere yalnız katılacaklarını açıkladı. Partinin Cumhurbaşkanı adayı da Genel Başkan Erbakan olacak.

Konu ile ilgili Yeniden Refah Partisi Denizli İl Başkanı Halil İbrahim Özdemir, www.denizlidesiyaset.com'a açıklamalarda bulundu.

“Halkımızın bu noktada beklediği anı bugün saat 14:00 itibari ile Genel Başkanımızın Ankara’da Genel Merkez önünde açıklamış olduğu seçimlere tek başımıza ve Cumhurbaşkanı adayımızın Dr. Fatih Erbakan olduğunu belirtmesi ile start vermiş oldu” diyen Yeniden Refah Partisi Denizli İl Başkanı Halil İbrahim Özdemir, “14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimde hem Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanı olarak görmek hem de milletimizin bize teveccühü ile birçok yerde milletvekillerimizin olmasıyla bu milli görüşü tekrar aslıyla beraber milleti yönetmek olduğunu belirterek bundan sonraki dönemin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Başkan Özdemir, açıklamalarına şu sözlerle devam etti:

“MİLLİ GÖRÜŞ BİR MARKADIR”

Teşkilatımız bu habere sevinçle cevap verdi. Tüm kadrolarımız, ilçelerimiz, kadın kollarımız mahalle temsilcilerimiz ve aynı zamanda il kadrosu olarak gençlik kollarımızla beraber büyük bir heyecanla karşılandı. Çünkü milli görüş bir markadır. Tek başımıza markamızı göstermek ve diğer kişilerin markanın yanında olmasını istedikleri için bu teşkilatımızın çalışmalarına şevk vereceğine inanıyoruz.

“ÇOK İYİ NETİCE ALACAĞIMIZA İNANIYORUM”

Denizli teşkilatımızın tamamı faal olarak, heyecanlı olarak, Erbakan Hoca’mın da “Heyecan, heyecan, heyecan…” dediği gibi Genel Başkanımızın açıklamasından sonra bu heyecanın bir kere yakalandığına şahit olduk. Seçimlerde bu heyecanı seçimlerde vatandaşlarımıza nüfuz ettirebilirsek çok iyi netice alacağımıza inanıyorum”.

MUSTAFA KARAPINAR