Yeniden Refah Partisi en az 1 milletvekili istiyor

Seçime sayılı günler kala saha çalışmalarını hızlandıran Yeniden Refah Partisi kurmayları ve milletvekili adayları, bu seçimden en az bir milletvekili çıkartacaklarını aktararak seçmenler den destek istiyor.


Yeniden Refah Partisi seçim  çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İlçelerde ve merkezde gruplar halinde çalışmalarını sürdüren milletvekili adayları ve partililer, vatandaşların ilgi alakasından son derece memnun. Özellikle açtıkları standa gelen seçmenler, bu sayede gerek parti hakkında bilgi alıyor gerekse de adayları yakından tanıma fırsatı buluyor.



Seçim tarihinin yaklaşması ile birlikte tempoyu iyice artıracaklarını söyleyen Yeniden Refah Partisi Denizli İl Başkanı Halil İbrahim Özdemir, Denizli'den bir milletvekili çıkartacaklarına olan inancını dile getirdi. Özdemir, "İlk kez seçime girecek olan bir partiye göre vatandaşların bize karşı teveccühü bizleri son derece memnun ediyor. 14 Mayıs'ta Denizli'den en az bir milletvekili göndereceğimize inanıyoruz. Zemin çok müsait. Bunun için yapmamız gereken şey; gece gündüz çalışmak, insanlara partiyi ve kendimizi anlatmak" dedi.


 

denizli denizli yeniden refah yeniden refah partisi milletvekili aday seçim seçim aday denizli aday