Yeniden Refah hız kesmiyor

Yeniden Refah Partisi Denizli İl Teşkilatı ve milletvekili adayları, Ağrılılar Derneği'ni ziyaret etti. İl Başkanı Halil İbrahim Özdemir ve beraberindekiler, dernek çalışmaları ile ilgili Dernek Başkanı İhsan Koçyiğit'ten bilgi alarak, projelerini anlattılar ve seçimde destek istediler.


14 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kala Yeniden Refah Partisi Denizli İl Teşkilatı ve milletvekili adayları sahadaki çalışmalarına hız kazandırdı. Bu kapsamda Denizli Ağrılılar Derneği’ne ziyaret gerçekleştirildi.  Dernek ziyaretine Yeniden Refah Partisi milletvekili adayları Aziz Kalaycı, Ferit Çetin, Uğur Karakaya da katıldı.

“Denizli’nin sesinin mecliste yankılanmasını sağlayacağız”
Ziyaretin ardından açıklama yapan İl Başkanı Halil İbrahim Özdemir; “Ağrılılar Derneği’ne yapmış olduğumuz ziyarette bizi göstermiş oldukları sıcak ilgiden dolayı şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ederim. Milletvekili adaylarımızla birlikte seçim çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Biz kentimiz ve ülkemiz için koşturmaya devam edeceğiz. Herkesin, her kesimin sesi olarak, milletvekillerimizle mecliste Denizli’nin sorunlarına çözüm üreteceğiz. Denizli’nin sesinin mecliste yankılanmasını sağlayacağız” dedi.

“Ülkemiz için hayırlısı olsun”
Ağrılılar Derneği Başkanı İhsan Koçyiğit de nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür ederek, 14 Mayıs seçimlerinin Denizli’ye ve ülkemize hayırlı olmasını temenni etti. Yeniden Refah Partisi’ne seçimde başarılar diledi.


 

yeniden refah yeniden refah partisi yeniden refah denizli denizli milletvekili adayları ağrılılar derneği denizli ağrılılar