Yenicekentspor öyle bir galibiyet aldı ki...

Fatih Salmansar 2. Amatör Lig D grubunda bu gün önemli bir maça çıkan Yenicekentspor, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmayı 2-1 tamamlayarak ligdeki bütün hesapları bozdu. Başkan Erkan, 'Şampiyonluğu göğüsleyeceğiz' dedi.

Fatih Salmansar 2. Amatör Lig heyecan tüm hızı ile devam ediyor. Kıyasıya rekabetin yaşandığı D grubunda bu gün kritik karşılaşmalar oynandı. Bunlardan biri de Buldan’da oynanan Yenicekentspor Haylamazspor karşılaşması oldu. Haftaya lider olarak giren Haylamaz, karşılaşmayı kaybedince Buldan deplasmanından eli boş döndü. 4. sırada haftaya başlayan Yenicekentspor ise bu galibiyet ile ikinci sıraya yükselerek play-off iddiasını son maça taşıdı. Karşılaşma sonrasında wwww.denizlidespor.net haber sitesinde açıklamalarda bulunan Yenicekentspor Kulüp Başkanı Osman Erkan, “ligin bitimine son bir hafta kazanılan karşılaşma 1. amatör lige yükselme adına bizlere ve futbolcularımıza inannılmaz motivasyon kaynağı oldu." dedi. 

BU TAKIMIN BAŞKA BİR ÖZELLİĞİ VAR

Yenicekentspor'da oynayan oyuncuların tamamen mahallede yaşayan gençlerden oluştuğunu ifade eden Başkan Erkan, "Transferimiz yok. Lige başlamadan önce kendi evlatlarımızdan oluşan bir takım kurduk ve bu noktaya geldik. bu en büyük başarıdır. Öncelikle bizleri bu zorlu maratonda yalnız bırakmayan tüm taraftarımıza ve futbolcu gençlerimizle teşekkür ediyoruz. Onlarla gurur duyuyorum. Bugün zorlu bir maçı iyi bir oyun ile kazanmasını bildik. 1-0 geriye düştüğümüz karşılaşmayı 2 -1 kazanarak son haftaya umutlu bekleyişimizi sürdürdük. Artık önümüzdeki maça odaklanıyoruz.  Şampiyonluğu göğüsleyeceğiz” dedi.

Denizli amatör lig