Yasin, Serinhisar'a imza attı

Önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına devam eden Serinhisarspor, yeni sezon için bomba bir transfere daha imza attı. Kırmızı beyazlılar sonra olarak Yeşilköyspor'da oynayan Yasin Ayaklı'yı kadrosuna kattı.

Önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına devam eden Serinhisarspor, yeni sezon için bomba bir transfere daha imza attı. Kırmızı beyazlılar sonra olarak Yeşilköyspor’da oynayan Yasin Ayaklı’yı kadrosuna kattı.

Denizli Süper Amatör Lig’in yeni sezonunda şampiyonluğu hedefleyen bir takım oluşturmak isteyen bu amaçla teknik kadro dahil birçok noktada transfer çalışmalarına devam eden Serinhisarspor, yeni sezon için son transferini yaptı. Kırmızı beyazlılar sırasıyla Denizli Belediyespor, Denizlispor, Sarayköyspor, Çiğli Belediyespor, Üsküdar, Bodrumspor, Bornova1881 ve son olarak Yeşilköyspor takımlarında forma giyen her iki kanatta da ve forvette oynayabilen Cristiano Ronaldo (Cr7) lakaplı oyuncu Yasin Ayaklı’yı kadrosuna kattı. Başkan Şükrü Averi’nin işyerinde gerçekleştirilen imza törenine Averi’nin yanı sıra Teknik Direktör İbrahim Aktürk de katıldı.

serinhisarspor yasin ayaklı yeşilköyspor