YANGIN DEĞİL, VAHŞET!

Denizli'de dün gece meydana gelen yangının ardından vahşi cinayet ortaya çıktı. Anne önce 1 yaşındaki bebeğini öldürdüğünü, ardından evi ateşe verdiğini itiraf etti.


Olay; gece saat 01.40 sıralarında Merkezefendi ilçesi Saraylar Mahallesi 360. Sokak'ta bulunan 3 katlı apartmanın en üst katında yangın çıktı. Gözünü açtığında evin yandığını gören baba Mehmet Aydın (53), balkona çıkıp bağırarak çevre sakinlerinden yardım istedi. Ailenin yardımına koşan komşularının haber vermesi üzerine sağlık ve itfaiye ekipleri kısa sürede adrese geldi.

Alevlerin sardığı binaya giren itfaiye ekipleri, Mehmet Aydın ile eşi Hilal Aydın’ı (40) binadan sağ olarak kurtarmayı başardı. Ekipler tarafından dairedeki odasında bulunan 1 yaşındaki Zeynep Aydın ise sağlık ekiplerine teslim edildi. Dumandan zehirlendiği belirlenen minik Zeynep, 112 Acil Sağlık ekiplerinin ambulansta yaptığı tüm çabalara rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti. Dumandan etkilenen anne de kontrol amaçlı hastaneye sevk edilirken, acılı baba ise komşularının verdiği mont ve battaniyeye sarılarak, ekiplerin çalışmalarını yaşlı gözlerle izledi.

ANNENİN İTİRAFİ VAHŞETİ ORTAYA ÇIKARDI

Yangın sonrası anne cinayeti itiraf etti. İddialara göre anne Hilal A. Eşinin kendisini fuhuşa zorladığını, bu nedenle önce 1 yaşındaki kızını boğarak öldürdüğünü ve ardından eve ateşe verdiği ortaya çıktı.