Vatandaşın sesini kürsüden duyurdu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Denizli'de mitingde vatandaşlarla bir araya geldi. Kürsüye çıkardığı vatandaşa söz hakkı verdi.

“İşsizlik var dediğinizde size birileri “Gözünüze yüzünüze dursun” diyecek, dolarla mı maaş alıyorsunuz diyecekler” diyen Akşener, “Biz buradayız. Biz neredeysek milletimizin iradesi oradadır. Bugün buraya gelirken milletin kürsüsünü yanımızda getirdik. Saray’daki haramzadeler duysunlar diye. Döne Hanım kardeşimiz burada. Denizli’nin derdini sizlere Denizlili kardeşimiz anlatacak" ifadeleri ile sözü vatandaşa bıraktı.

Kürsüye çıkan Döne isimli vatandaşın açıklamaları ise şu şekilde oldu:

"Ben işçi taşıyorum 2 bin kişi ile haşırneşirim. Tarlaya çalışmaya gidecek iş bulamıyorlar yalvarıyorlar abla bizi de götür diye. Zor durumdayız. Meral Hanım’ı hepimiz kucaklayıp Başbakan etmeye var mıyız? Söz alıyorum Meral Hanıma derdimizi anlatacağız. Anamız bacımız kardeşimiz bizi sarsın sarmalasın bize doğruları göstersin cennet memleketimizi cehennemden kurtarsın. Dün ben çit sürdüm gübre alamadan ekin ektim. Sayın arkadaşlarım tencerelerimiz kaynamaz oldu. Bir kilo kuru fasulye 20 lira. Ben giymediklerimiz yıkayıp muhtaç arkadaşlarımıza veriyorum millet büyük derdin içinde. Söz veriyor size Meral Hanım."