VAATLERİNİN YANINDA BİR DE SÖZ VERDİ," EN FAZLA KANUN TEKLİFİ VEREN VEKİL BEN OLACAĞIM"

Seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde devam eden Büyük Birlik Partisi'nin genç milletvekili adayı avukat Selman Aşık, Türkchopper MK Denizli şubesini ziyaret ederek, motorcularla bir araya geldi. Aşık, herkesin farklı bir tutkusu olduğunu, motorculuğun da bir tutku olduğunu ve kendisinin de siyasete halka hizmet etme tutkusu olduğu için katıldığını söyledi.

VAATLERİNİN YANINDA BİR DE SÖZ VERDİ,” EN FAZLA KANUN TEKLİFİ VEREN VEKİL BEN OLACAĞIM”

Seçim çalışmalarına hızla devam eden Büyük Birlik Partisi Denizli Milletvekili Adayı avukat Selman Aşık, Türkchopper MK Denizli şubesinde ki motorcuları ziyaret etti. Ziyarette konuşan Aşık,” Bizler insanların tutkularına her zaman saygı gösterdik. Her kesimin ayrı bir tutkusu olabilir. Sizlerinki motor bizim ki ise millete hizmet etmek. Bu yüzden genç yaşta siyasete atılmak istedim. Partim takdir gördü ve aday olduk. Seçilmemiz durumunda bu tutkular için atılımlar şart. Mesela ayrı bir motosiklet pisti gibi. Sadece Denizli için değil sadece motosiklet sürücülerine özel değil. Arabalar için ayrı bir pist. Biz bunların hepsini kalem kalem tutacağız. Eğer seçilirsem herkese söz veriyorum. 5 yıllık görev süresinde 600 Milletvekili içerisinde en fazla kanun teklifi veren vekil olacağım. Her gencin, her çiftçinin, her kesimin isteğini kanun teklifleri haline getirerek gazi meclisimize sunacağım” dedi.




“30 YAŞ ALTINDA EHLİYET ALACAK GENÇLER İÇİN BELLİ BİR İNDİRİM ORANI İSTİYORUZ”

18 yaşını yeni aşmış sürücü adayları çoğu zaman ehliyet almakta maddi olarak zorlandığını söyleyen Büyük Birlik Partisi Milletvekili Adayı Selman Aşık,” 18’ini yeni doldurmuş, sürücü adaylarında ehliyet maliyetleri nedeniyle uzun süre beklemeye başlıyor. 18-30 yaş arası kişilerin eğitim yaşları oluyor. Ancak ehliyette almak isteyen gençlerimiz maliyetler nedeniyle bu konu da zorlanıyorlar. Bazen de gençlik hevesiyle kural ihlali işleyip, belgesiz direksiyona geçmek zorunda kalarar suç işliyorlar. Buna dur demek için ehliyet ücretlerini revize edebilir. 30 yaş altında ehliyet alımlarında belli bir indirim oranı teklifi hazırlayacağız. Böylece genç kardeşlerimiz kolayca sürücü belgelerini alabilecekler. Tabi ki bu konuda gerekli sürücü kurslarından görecekleri zorunlu eğitim ve ardından sınavlarını geçerek belgelerini kolayca alabilecekler. Çünkü biz gençler için yani gelecek için varız” dedi.