Unutanlar için söylediler!

Türkiye Alzheimer Derneği Denizli Şubesi, Alzheimer hastalığına farkındalık oluşturmak için kamera karşısına geçti.


Türkiye Alzheimer Derneği Denizli Şubesi, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü’nde Alzheimer hastalığına dikkat çekmek için "Unutanlar İçin Söyle" adlı proje ile kamera karşısına geçti. Söz yazarlığını Muammer Kardeş’in yaptığı ve İbrahim Davulcu'nun bestelediği şarkı ile kamera karşısına geçen Denizli Şube Başkanı Hülya Hatice Eryılmaz ve dernek korosu üyeleri, Denizli’nin farklı güzelliklerini kliple birleştirdi. Klip yönetmeliği ise Nafiz Tok üstlendi. Klip kısa sürede büyük beğeni topladı.

Proje hakkında açıklama yapan Şube Başkanı Hatice Hülya Eryılmaz, “ "Unutmaktan Korkma Sakın, Hastalıktan Korkma Sakın" diyerek farkında olmanın, kabullenmenin, önlem almanın ne kadar önemli olduğunu vurgulamaya çalıştık. Aktif hayatın içinde kalmanın, sosyal hayattan kopmamanın önemini Denizli’mizin Merkez ve İlçelerinin Doğal güzellikleri ile bütünleştirerek dikkat çektik” dedi.

alzheimer türkiye alzheimer derneği türkiye alzheimer derneği denizli şubesi hülya hatice eryılmaz hatice hülya eryılmaz