Ünlü Akademi Diş Polikliğini görkemli açılışla kapılarını açtı

Diş Hekimi Oğuzhan Ünlü önderliğinde güçlü hekim kadrosu ile yaklaşık bir ay önce hizmete giren Ünlü Akademi Diş Polikliniği, bugün görkemli bir açılışla kapılarını Denizli halkına açtı.

Çok sayıda davetlinin hazır bulunduğu açılışda konuşan Ünlü Akademi Diş Polikliniği Kurucusu Diş Hekimi Oğuzhan Ünlü, öğrencilik yıllarından hayata geçirmeyi planladığı hayalini bu gün gerçeğe dönüştürdüğünü söyledi. Yaklaşık bir ay önce hasta kabulüne başladıklarını anlatan Ünlü, "Biz burada ağız ve diş sağlığı adına tüm hizmetleri veriyoruz. Çocuk hasta bakıyoruz, tel tedavisi, çene cerrahisi ve diş eti hastalıkları, protez, beyazlatma, implant gibi aklınıza gelebilecek diş ve diş etiyle bağlantılı tüm hizmetlerimiz mevcut. Ağız ve diş sağlığını üst seviyelere taşımak için elimizden geleni yapıyoruz. Kar marjını düşük tutarak, halkımızın cebini yormadan verebileceğimiz en kaliteli hizmeti vermeye gayret ediyoruz" dedi. 

"BÜTÜN SİSTEMİK HASTALIKLARIN DİŞ ETLERİYLE İLİŞKİSİ VAR"
Diş Eti hastalıkları Uzmanı Yard. Doç. Dr. Müge Balseven, "2002'den beri Pamukkale Üniversitesi'nde çalıştım ve pandemiden sonra akademik yolculuğu noktalayıp mesleğe bir süre ara verdim. Dişler deyince aklımıza dişler ve onu tutan kemikler aklımıza geliyor. Ama diş etleri de oldukça önemli. Hatta bütün vücudun genel sağlığı için çok önemli. Bütün sistemik hastalıkların diş etleriyle ilişkisi var. Kalp, şeker, tansiyon, gebelik gibi kökeninde yatan hastalıklar aslında diş eti hastalıkları. Bu anlamda çok önemli. Özellikle gebelerde erken doğum, düşük doğum ağırlığı ve ölü doğumların sebebi aslında diş eti hastalıkları. TÜBİTAK çalışmamın başında geliyor gebelerde diş eti problemleri. Denizli halkına duyurarak daha sağlıklı gebelikler, doğum ve daha sağlıklı diş etleri için halkımıza hizmet vermeye burada başlayacağız. Üniversitede tüp bebekle çok fazla anne olmak isteyen anne adayı var ve bebekleri kaybediyorlar. Ama bunun sebebini de bilemiyorlar. Bu yüzden bunu rutin bir taramaya dönüştürmeyi planlıyorum. 

"SAĞLIKLI GÜLÜŞLERDE BULUŞMAK ÜZERE"
Ortodonti Uzmanı Prof. Dr. Abbdullah Demir ise açıklamasında, "Ortodonti alanında en iyi hizmeti verebilmek amacıyla buradayız. Zaman hekimlerimiz ve hastalarımız için son derece kıymetlidir. Gülüşün tasarımı yanında zamanı da tasarlıyoruz. Çocuklar 8 ile 10 yaş arasında mutlaka ortodonti tarafından muayene edilmelidir. Çene ve dişlerle ilgili düzensizlikler belirlenip erken muayene edilebilir. Sağlıklı gülüşlerde buluşmak üzere. Halkımızı bekliyoruz. 

"SON TEKNOLOJİ CİHAZLAR VAR"
Diş Hekimi Furkan Oruç, "2 yıllık mesleki tecrübem var. çok fazla mesleki olarak uzun yıllar açlışmamış olsakta güncel tedavileri üniversiteden mezun olurken öğrenmiş bulunmaktayız. Son teknoloji cihazları, son kullanılan tıbbi teknikleri ve üniversitedeki güncel tedavilere hakim olarak mezun olduk. Yeni mezun olmamızın en büyük avantajı güncel tedavileri öğrenerek mezun olmamız. Kliniğimizde son teknoloji cihazlar var. Son çıkan cihazları da güncel olarak takip etmekteyiz. Teknolojiyi yakından takip ediyoruz. Genç olmanın verdiği enerjiyle ve öğrenmeye yatkınlıkla bunları yakından takip ediyoruz. Siz değerli Denizli halkını her zaman bekleriz" dedi. 



 

ünlü akademi diş polkinlik mustafa karapınar ağız diş sağlığı ortadonti ağrı