"Türkiye'nin gerçek sorunlarını kadrolarımız ile çözeceğiz"

Yeniden Refah Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Abdurrahman Tortop, 'Türkiye'nin gerçek sorunlarını bu partinin kadrolarının çözebileceği için halkımızı bu davaya gönülden desteklemeye bekliyoruz' dedi.

Türkiye’deki siyasi hayatına başlayalı 2 yıl olan ve parti çalışmalarına hızla devam eden Yeniden Refah Partisi, teşkilatlarını oluşturmaya devam ediyor. Merkezefendi İlçe Başkanlığı görevini üstlenen Abdurrahman Tortop, www.denizlidesiyaset.com’a parti çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 

“İKTİDARA TALİBİZ”

Yeniden Refah Partisi olarak iktidara talip olduklarını anlatan Tortop, teşkilatını tanıttı. İlçe Teşkilatının 25 asil, 25 yedek üyesi ile toplam 50 kişilik yönetimden oluştuğunu söyleyen Tortop, “Kadın kolları ve gençlik kolları teşkilatlarını kurduk.  Pandemi dolayısıyla saat 21:00’dan itibaren toplantıların yapılamaması nedeni ile ZOOM üzerinden çevrimiçi olarak haftalık toplantılarımızı muntazam bir şekilde yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Pandemi süreci bittiğinde arkadaşlarımızla yüz yüze çalışacağız. Bu süreçte Merkezefendi ’de güçlü bir şekilde kadrolarımızı oluşturup iktidara talibiz. Merkezefendi, Pamukkale ve Denizli için hızlı bir çalışma atağı yaptık. Partimizin kurulmasının üzerinden daha iki yıl geçmesine rağmen beklediğimizin üzerinde bir ilgi görmekteyiz. Bu da bizi daha büyük hedeflere itici bir güç oluşturuyor. Medyanın ilgisinden ziyade, vatandaşların ilgisi daha da büyük. Merkezefendi ilçe teşkilatlı olarak üye çalışmalarımız tüm hızı ile devam ediyor.

Biz Türkiye’de maddi ve manevi kalkınmaya öncelik veren bir partiyiz. Bugüne kadar iktidara gelen partiler bunu gerçekleştiremediği için üzerimize önemli görevler düşüyor. Ancak milli görüşteki bir partinin bunu gerçekleştirebileceği ve Türkiye’nin gerçek sorunlarını partimizdeki kadroların çözebileceği için halkımızı bu davaya sahip çıkmaya ve gönülden desteklemeye bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.