Türkiye Gönüllüleri'nden ilginç tespit!

Türkiye 14 Mayıs'ta sandığa gitmeye hazırlanırken Denizli'de sandık güvenliğinin sağlanması için harekete geçildi. Bu kapsamda kurulan Türkiye Gönüllüleri Denizli'de oluşumunu hızlı bir şekilde tamamlayarak çalışmalarına başladı. Hareketin Denizli'deki çalışmalarını yürüten Türkiye Gönüllüleri Denizli Koordinatörü Diş Hekimi Gökhan Çankır, '14 Mayıs'ta oyunuz Denizli'de Türkiye Gönüllülerine emanet. Denizli'de hiçbir trafoya kedi girmeyecek' dedi.


İlk olarak 2019 yerel seçimlerinde Ekrem İmamoğlu’nun başlattığı “İstanbul Gönüllüleri” 14 Mayıs seçimlerinde “Türkiye Gönüllüleri” olarak büyük bir gönüllü ordusunu harekete geçirmek için hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Denizli’de Diş Hekimi Gökhan Çankır’ın koordinatörlüğünde oluşumunu tamamlayan Türkiye Gönüllüleri, 14 Mayıs seçimlerinde sandık güvenliğinin sağlanması için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 14 Mayıs’a sayılı günler kala Denizli’ye gelen Türkiye Gönüllüleri Ege Bölge Koordinatörü Fatma Ekici,  Türkiye Gönüllüleri Denizli İl ve İlçe Koordinatörleri ile bir araya gelerek üyeleri bilgilendirdi.


“Bizim için bu bir Türkiye davasıdır”
“Millet ne derse o olur” sloganı ile yola çıkan Türkiye Gönüllüleri tüm Türkiye’de oluşumunu tamamladı.  Platformun Denizli çalışmalarını yürüten Türkiye Gönüllüleri Denizli Koordinatörü Diş Hekimi Gökhan Çankır, ülkeye adaleti getirebilmek için “seçimde adaleti sağlamak” gerektiğini bildiklerini ve bu yüzden Türkiye Gönüllüleri çatısı altında toplandıklarını söyledi.

Türkiye Gönüllülerinin çalışmalarını anlatan Çankır, “Vatandaş kimi isterse onu iş başına getirir. Millet ne derse o olur! Demokratik seçimler kağıt üstünde böyle bir şey. Ama gerçekte neler olabileceğini hepimiz biliyoruz.
Biz, ülkeye adaleti getirebilmek için önce ‘seçimde adaleti sağlamak’ gerektiğini bildiğimiz için bir aradayız. Adil ve güvenilir bir seçimi gerçekleştirmeyi bütün siyasi farklılıkların ötesine geçen bir büyük dava olarak görüyoruz. “ dedi.
 

türkiye gönüllüleri seçim denizli seçim seçim 2023