Türkiye'de Türk tüccar ve esnaf olacak!

Vatan Partisi Denizli Milletvekili adayları İstasyon ve Halk Caddesinde esnafla buluştu. Esnafın sorunlarını dinledi, çözüm önerilerini anlattı. Vatan Partisi 2. Sıra Milletvekili adayı Ahmet Gündüz tüccar ve esnafların büyük sorunlar yaşadığını belirterek yabancı sermayeyi teşvike ilişkin düzenlemelerin yeniden gözden geçirileceğini; tüccar, esnaf ve zanaatkârın korunacağını söyledi.


Ahmet Gündüz şöyle devam etti: “Yabancı hiper market ve süper marketler millileştirilecektir. Alış veriş merkezleri şehir dışında faaliyet gösterecektir. Toplumun üretim ve hizmet birikiminin en büyük ölçüde değerlendirilmesi ve istihdamın genişlemesi için esnaf, zanaatkâr ve KOBİ’ler üzerindeki vergi yükleri hafifletilecek; küçük ve orta büyüklükteki işletmeler desteklenecektir.

Türkiye ithalat cenneti olmayacak!

Türkiye’de yeterine üretilebilecek malların, lüks tüketim maddelerinin ve ikame edilebilen malların dış alımına son verilecektir. Yerli üretimin verim ve kalitesinin artırılması için sanayi ve tarım üreticisi desteklenecektir. Dışalım, milli ekonominin ayakları üzerine doğrulmasına, üretimin artmasına, milli teknolojinin gelişmesine, halkın vazgeçilmez ihtiyaçlarının karşılanmasına ve milli savunmanın gereklerine bağımlı kılınacaktır. Vatan Partisi iktidarı Dünya Ticaret Örgütü’nün eşitsizliğe dayanan yapılanmasını değiştirmek, özellikle mali kuruluşlarımıza, tarımımıza, küçük ölçekte üretim yapan sanayi işletmelerimize ket vuran düzenlemeleri etkisiz hale getirmek için, her düzlemde mücadele yürütecek ve Gelişen Ülkelerle işbirliği yapacaktır.”



 

vatan partisi denizli vatan partisi milletvekili vatan partisi milletvekili milletvekili aday seçim seçim 2023