Türk Yıldızları nefes kesti

Türkiye Cumhuriyetinin 100'üncü yaşı, dünyanın turizm merkezlerinden biri olan Pamukkale'de farklı bir güzellikte kutlandı. Türk Yıldızları, Denizli semalarında görsel şöleni ile nefes kesti.

Cumhuriyetin 100.yılı nedeniyle beyaz cennet Pamukkale’de hafta sonu etkinlik hazırlayan Pamukkale Belediyesi, Pamukkale Belediyesi Gençlik ve Havacılık Festivaline ev sahipliği yaptı. Etkinliğe Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve protokol üyeleri katıldı. Binlerce vatandaşın Pamukkale’ye akın ettiği etkinlikte, beyaz cennete girişler ücretsiz yapılınca büyük bir katılım oldu. 8 süpersonik savaş uçağıyla gösteri yapan tek akrotim olan Türk Yıldızları, Pamukkale semalarında nefes kesen gösterilere imza attı. Balon, Gyrocopter, microlight ve yamaç paraşütü gösterilerinin de yapıldığı etkinliğe, hem şehir içinden hem de şehir dışından binlerce izleyici katılarak Pamukkale’de tarihi görüntüler oluşturdu.

 

“BAŞARILI BİR GÖSTERİ İZLEDİK”

Pamukkale’deki gösterilere katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çok başarılı bir gösterim izlediklerini belirterek, “Türk yıldızları, Cumhuriyetimizin 100. Yılında Denizli’mizde Pamukkale merkezli olmak üzere; Pamukkale Ovasından ve merkezden izlenebilir şekilde muhteşem bir gösteri yaptılar” dedi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ise, “Denizli’mize, Pamukkale’mize yakışır muhteşem bir organizasyon oldu. Yüzbinlerce insan şu anda Denizli’mizden buraya akış yaptı. Cumhuriyetimizin 100. Yılında 2023 yılında bu Cumhuriyetimizin kurucusu olan ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği göklere sahip olan vatanına da sahip olur. Şekliyle özetlenebilecek o muazzam cümleleri bizim Pamukkale semalarımızda kendisi vücut bulmuş oldu. Destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ise “Onur verici, gurur verici bir etkinlikti. Göğsümüzü kabartan ülkemizin en önemli organizasyonlarından birine ev sahipliği yaptık. Tüm şehrin buraya gelip bu etkinliğe sahip çıkması, sahiplenmesi son derece önemli” dedi.

Türk Yıldızları nefes kesti pamukkale belediyesi akrotim