TÜM TÜRKİYE'DE OKULLAR TATİL!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, hem iklim şartları hem de deprem bölgesindeki çalışmaların daha sühunetli devam etmesi adına tüm Türkiye'deki okulların 13 Şubat'a kadar tatil olduğunu sosyal medya hesabından açıkladı.


Tüm Türki, sabah karşı yaşanan depremle sarsıldı. İlk olark deprem bölgesinde okulların tatil edilmesnin ardıdan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada deprem faalieylerinin daha kolay yürütülmesi için tüm Türkiye’de 13 Şubat’a kadar okulların tatil edildiğini açıkladı.

Bakan Özer, açıklamasında

“Sabahleyin Kültür ve Turizm Bakanımızla Malatya’ya intikal etmiştik. Malatya’da 10 ilimizden 6 tanesinin bir hafta tatil olması diğer 4 ilin 2 hafta tatil olması ile ilgili açıklama yapmıştık. Şu anda tüm Türkiye’deki iklim şartlarını göz önüne alarak deprem bölgesindeki çalışmaların çok daha sühunetle olması bağlamında sadece deprem bölgesindeki illerin değil, çevresindeki illerin de sühunetle bir şekilde süreçleri yönetmesi için bugünden itibaren tüm Türkiye’de tüm okullarımızı 13 Şubat kadar tatil ediyoruz. Böylece millet olarak, devlet olarak süreçleri daha rahat bir şekilde yürütme hem de özellikle bu 10 ilde akrabaları olan diğer illerdeki vatandaşlarımızın erişimini kolaylaştırma anlamında da bu kararı almış bulunuyoruz” ifadelerine yer verdi.

Bakan Özer, açıklamarında şu ifadelere yer verdi:

“Bu kararı alırken tüm illerimizdeki, özellikle 10 ildeki okullarımızın tamamı vatandaşlarımızın hizmeti için açık bulunacak. Konaklama, yemek ikramı ile ilgili her türlü hizmet okullarımızda, öğretmen evlerimizde vatandaşlarımıza 7/24 kesintisiz bir şekilde intikal edecek”.

okullar tatil okullar tatil mi okullar 1 hafta tatil mi milli eğitim bakanlığı milli eğitim bakanı milli eğitim bakanı mahmut özer denizli haber denizli haberleri haber denizli denizli son dakika haberleri