Tavas'ta TOKİ heyecanı

Tavas İlçesinde ve Kızılcabölük' te TOKİ inşaatları başladı. Gelişmeyi AK Parti Tavas İlçe Başkanı Hüseyin İnamlık sosyal medya hesabından duyurdu.

AK Parti Tavas İlçe Başkanı Hüseyin İnamlık, Kızılcabölük’ te tapu tahsis işlemleri (özel şahısta, emniyet müdürlüğünde ve hazinede) Tavas’ ta (orman müdürlüğü ve hazinede) tamamlanıp, tapuların çıkarıldığını bildirdi.

Konu ile ilgili sosyal paylaşım sitesinden açıklamada bulunan İnamlık, "Tapular çıktıktan sonra TOKİ’ ye devri, avan projeler, avan projelerin hemşehrilerimize sunumu ve talepleri alınıp, buna göre uygulama projeleri yapıldı. Ardından ruhsatları, yapım ihalesi süreci tamamlanıp, inşaatlara başlandı. Bu süreçte Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci, TOKİ Başkanımız  M.Ergün Turan, Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ve Tavas Belediye Başkanımız Turhan Veli  Akyol ile birlikte en az 4 defa toplanıp, tapu tahsisinden projelere kadar üstünde tartışıp sonuca vardık. Başta Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci'ye, Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan' a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Süreç biraz sabır gerektiriyordu. Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci söz verdi, hemşehrilerimiz sabretti, güvendi, destekledi ve sonuca ulaştık.Tavas’ımıza hayırlı olsun" dedi.