Tavas'ta Tatık dönemi başladı

Tavas Belediye Başkanlığı yarışında seçimi kazanan CHP'li aday Kadir Tatık mazbatasını aldı. Devri teslim töreninde konuşan Başkan Tatık, geçmiş dönem Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık'tan görevi devralarak makama oturdu.

31 Mart Mahalli ve İdari Genel Seçimlerinde Denizli'nin Tavas ilçesinde oyların çoğunluğunu alarak kazanan Cumhuriyet Halk Parti (CHP)'li Kadir Tatık oldu. Tavas Adliye binasında düzenlenen törenle Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık ve CHP’li 9 belediye meclis üyesi mazbatalarını Tavas İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Ayşe Çakır'dan aldı. Mazbata töreninde yoğun vatandaş kalabalığı olması da dikkatlerden kaçmadı.


Mazbata alımının ardından Başkan Tatık ve beraberindekiler Tavas Belediye Binasına kadar yürüyüş gerçekleştirdi. Daha sonra başkanlık makamında önceki dönem Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, Başkan Tatık'a çiçek ve mühür takdimi etmesiyle devir teslim töreni gerçekleşti.

Devir teslim töreni sonrasında konuşan Tatık, Tavas’ta ötekileştirmeyi bitireceklerini söyledi Tatık, “Bu 5 yılın sonunda herkes kardeşçe seçim sürecini geçirsin. Kazanan kaybedeni, kaybeden kazananı kucaklasın. Bu 5 yıl boyunca kimse kimseyle kavga etmesin. Ben namusum üzerine söz veriyorum; bütün projeleri hayata geçirmek için çalışacağım. Hiç şüpheniz olmasın” dedi.

“Benim gücüm sizlerden geliyor, asla sizlerden üstün değilim” diyen Tatık, “Sizler benden üstünsünüz. Bizde; sizlere büyüklenme asla olmaz, olmayacak! Ben sizin evladınızım, kardeşinizim sonra başkanınızım. Bu bilin, rahat olsun, Tavas’ı hep beraber yöneteceğiz. Biz Tavas’ta Türkiye’ye örnek bir toplum inşa edeceğiz. Herkes bizden bahsedecek. Ben bunu sizlerde görüyorum. Ama sizlerin bu konuda bana destek olması lazım. 5 yıl boyunca kardeşçe yaşayalım” ifadelerine yer verdi.

Liyakatli hizmet ile çalışacaklarına değinen Başkan Tatık, “Biz belediyemizde sadece belediye hizmetine çalışacak insanlarla çalışacağız. Liyakati, kurumsal kimliği kendinde benimsemiş insanlarla çalışacağız. Personelimizle size maksimum hizmeti sunacağız. Kapıdan girerken hepinizin yüzü gülecek, mutlu olacaksınız. Ben bunun sözünü size veriyorum. Bu benim mazbatam ama bunu siz aldınız. Bunu bana siz layık gördünüz. Biz bunun bilinci ile çalışacağız. Hepinize tüm kalbimle teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu..