Tataroğlu, dualarla anıldı

AK Parti Denizli İl Başkan Yardımcısı Osman Tataroğlu (58), korona virüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti. AK Parti Denizli il teşkilatının düzenlediği yemekli mevlit ile Tataroğlu, bir kez daha anıldı.

Düzenlenen mevlide; Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, partilileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Osman Tataroğlu kardeşimiz çok sevdiğimiz, gerçekten gönül adamıydı. Partimiz ve şehrimiz için gecesini gündüzüne katarak koşturan bir kardeşimiz. Beraber şehrimize hizmet etmeye çalıştık. Hiçbir şey beklemeksizin sadece çalıştık. Onun hatırasını yaşatmak için kalbimizde yaşatacağız. Kendisine dua ediyoruz. Partimizin kardeşimiz adına böyle bir yemek vermesi çok güzel” dedi.

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, “Osman Ağabeyimiz bizleri çok üzdü. Kalbimizdeki acı hala taze. Teşkilat olarak arkadaşlarımızla birlikte mevlit yemeği tertip ettik. Yoğun bir katılım var. Seveninin bu kadar çok olduğunu görmek bizleri mutlu ediyor. İnşallah cenabı Allah öbür dünyada mekânını cennet eylesin. Bizim de sevdiğimiz saydığımız, girdiği ortamlara neşe saçan güzel bir insandı. 15 yıl AK Parti’ye yapmış olduğu hizmetleri saymakla bitmez. İl yönetiminde, Merkezefendi içe teşkilatında beraber çalıştık. Bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile bizlerin yanında yer aldı. Allah rahmet eylesin” dedi.
Mevlide katılan davetliler, Tataroğlu’nu dualarla anarken, ailesine ve yakınlarına bir kez taziye dileklerini iletti.