"Taşıdığım değerlerim için aday oldum"

Genel seçimler öncesi partilerde hareketlilik devam ederken CHP Denizli'de de milletvekili aday adayları belli olmaya başladı. İlhan Özcan'ın ardından bugün gerçekleştirilen basın toplantısı ile CHP'li isimlerden Orman Mühendisi Fikret Çuvaç da aday adaylığı başvurusunda bulundu.


14 Mayıs genel seçimler öncesi CHP’de de hareketlilik başladı. Milletvekili aday adaylığı için başvurular devam ederken ilk isim İlhan Özcan olmuştu. Bugün ise il binasında gerçekleştirilen basın toplantısında ise daha önceki yıllarda belediye başkan adayı olan Orman Mühendisi Fikret Çuvaç da başvurusunu yaptı.

“6’LI MASA FİKİR AYRILIKLARINA SAYGIYI ÖĞRETTİ”

14 Mayıs genel seçimlerini dört gözle beklediklerini söyleyen CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, “Ülke daha da kara liva ve batağa götürmek için var güçleri ile çalıştılar. Toplumun her kesimi sıkıntı içinde. Denizli gibi ihracatta 8. sırada bulunan bir ilde esnaf serbest meslek sahiplerinin yüzde 35’i BAĞKUR ödeyemez hale geldi. Nihayet seçime geldik. Halka hizmet etmek onurlu bir görev, bu göreve layık olan arkadaşları medeni cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum. Çalmadık kapı bırakmayacağız. Bunu da halkımız ile yapacağız. Sofrada herkese yer açacağız. Yolsuzluklara son vereceğiz. Bunları parlamenter sisteme dönerek yapacağız. 6’lı masa fikir ayrılıklarına saygıyı öğretti” dedi.

“ÜLKEMİZİN KAYBOLAN DEĞERLERİ İÇİN ADAYIM”

CHP Denizli Milletvekili Aday adayı ve Orman Mühendisi Fikret Çuvaç, “Bugün sizlerle beraber olmaktan, ülkemizin bu ucube sistemine karşı yaptığı demokrasiyle mücadelede sizlerle buluşmanın mutluluğunu yaşamaktayım. Ben Tavas-Kızılcabölük’ten Fikret Çuvaç. 35 yıllık kamu hizmetinden sonra ülkemin bu zor günlerinde 35 yıllık birikimimi CHP’nin bu mücadelesine katkı koymaya, ülkemin 81 ilindeki doğanın ve ormanların korunmasında mücadele etmeye 20 yıldır talan edilen orman arazilerini ve maden ocaklarına karşı liyakatli bir arkadaşınız olarak bu yola girdim. Bu süreçte 13 yıldır belediye başkanlığı adaylığı sürecinden sonra Denizli’de sürekli çalıştım. Bir yıl önce emekliye ayrılarak 530’a yakın Denizli’mizin mahallesini gezdim. Neden aday oldum? Devlet memurluğundan emekli olarak aday olma cesaretini nereden buldum? Hayatım boyunca hep sosyal olmayı tercih ettim. Demokrasimiz ve adalet için ve özgürlük için ilk önce ülkemizde kaybolan bu değerler için aday oldum. Mesleğimin orman mühendisliği olması nedeniyle 35 yıl orman köylerinde, kırsal alanda, dağ köylerinde görev yapan bir insan olarak orada yaşayan insanların, orada yaşayan kadınların, çocukların çektiği yoksulluğu, çektiği eziyeti gördüğüm için aday oldum. Bu gerekçeler yaşamım boyunca taşıdığım değerlerimdi” dedi.