"TARİHİN ÖNEMİ YOK, BİZ HER AN SEÇİME HAZIRIZ!"

Memleket Partisi Denizli İl Başkanı Erhan Derici, seçim tarihi ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 14 Mayıs tarihini işaret etmesinin ardından düşüncelerini paylaştı. Başkan Derici, tarihin bir önemi olmadığını her zaman seçime hazır olduklarını dile getirdi.


Başkan Derici konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Seçim tarihi 14 Mayıs 2023 olarak görülüyor. Biz Memleket Partisi örgütleri olarak seçimin Nisan, Mayıs ya da Haziran ayında yapılacak olmasını açıkçası çok önemsemedik. 17 Mayıs 2021 tarihinde resmi olarak partimiz kuruldu. Bu tarihten hemen sonra Denizli’de ve tüm Türkiye’de örgütlenme çalışmalarımıza başladık. Önce ilçe örgütlerimizi kurduk. Ağustos 2021 döneminde de ilçe kongrelerimizi ve ardından il kongremizi yaptık. 18 Eylül 2021 tarihinde yapılan 1’inci olağan kurultayımızda Denizlimizi temsil ettik. 6 Şubat 2022 tarihinden itibaren yapılacak her seçime katılabilme hakkını kazanmış olduk. Kurulmuş olduğumuz günden bugüne çalışmalarımızı artan bir ivmeyle sürdürdük” ifadelerini kullandı.

“İLK GÜNKÜ HEYECAN, AZİM VE KARARLILIKLA ÇALIŞMAYA DEVAM”

Denizli’de seçildikleri günden bu yanan hiç durmadan çalıştıklarını dile getiren Erhan Derici; “Denizli’de sivil toplum kuruluşları, meslek odaları ve derneklerle ilişkilerimizi her zaman sıcak tutmaya çalıştık. Ziyaretlerde bulunduk, ziyaretler kabul ettik. Saha çalışmalarımızı sürdürdük. Gerek merkezdeki gerek çevre ilçelerimizde stant ve pazaryeri çalışmalarımızla vatandaşlarımızla diyaloğumuzu sıcak tuttuk. Sorunlarını dinledik, projelerimizi anlattık. Çözüm önerilerini aldık, bizler de sunduk. Fikir alışverişinde bulunduk. Tüm bu çalışmaların sonucunda hazırladığımız raporu genel merkezimize sunduk. Genel başkanımız Denizli’yi çok önemsiyor. Bu doğrultuda Denizli’den beklentisi de büyük. Ekip arkadaşlarımla birlikte yola çıktığımız o ilk günkü heyecan, azim ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam ederek Denizli’de seçim sonuçlarını genel başkanımızın da beklentisinin üzerine çıkararak sandıktan gururla çıkacağımıza inancım tamdır” dedi.