Tarihi bir gün yaşayacağız

AK Parti Denizli Milletvekili Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanı Başbakan Danışmanı Dr. Sema Ramazanoğlu, kongre öncesinde www.denizlidesiyaset.com'a özel açıklamalarda bulundu.

21 Mayıs'ta Ankara Arena'da yapılacak AK Parti 3. olağanüstü kongre öncesinde değerlendirmelerde bulunan AK Parti Denizli Milletvekili Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanı Başbakan Danışmanı Dr. Sema Ramazanoğlu, önemli tespitlerde bulundu. 3 Kasım 2002 tarihinden bu yana iktidara gelen AK Parti hükümetlerinin yaptığı icraatlarla Türkiye her dönem üstüne koya koya yoluna emin adımlarla ilerledi. Ülkemiz kritik süreçten geçerken milletimizin tek dayanağı ve inandığı lider Recep Tayyip Erdoğan ve onun yol arkadaşları oldu. Kurucusu olmaktan onur duyduğum AK Partimize milletin verdiği destek nedeniyle herkese teşekkür ediyorum" dedi. 

TÜRKİYE MAZLUMLARIN  UMUDU OLACAK

Türkiye'nin sadece bölge değil dünya mazlumlarının umudu olduğunu söyleyen Ramazanoğlu, "21 Mayıs tarihi Türk siyasi hareketi açısından son derece önemli bir tariftir. Bu tarih, artık ülkemize yeni bir misyonun yükleneceği tarih olarak kayda geçecektir. Ülkemiz dünya mazlumlarının yanında daha dik duracak söylenmeyenleri söyleyecek, konuşulmayanları konuşacaktır. Kısacası umut olacaktır. Bunu da liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile başaracağız" dedi.

Mustafa KARAPINAR