Tarih yazdılar

Türkiye'nin en genç yaş ortalamasına sahip amatör takımlarından birisi olan İncilipınargücü, 2. Amatör Küme C Grubundaki son maçında ASP Gençlik'i 10-0 ile geçerek adını 1. Amatör Küme'ye yazdırdı.

Türkiye’nin en genç yaş ortalamasına sahip amatör takımlarından birisi olan İncilipınargücü, 2. Amatör Küme C Grubundaki son maçında ASP Gençlik’i 10-0 ile geçerek adını 1. Amatör Küme’ye yazdırdı. Mavi beyazlılar 17’liklerle tarih yazmayı da başardı. Tamamı liseye giden öğrencilerden oluşan 17 yaş ortalamasına sahip olduğu için 17’likler olarak anılan İncilipınargücü, amatörün tarihine adını altın harflerle yazdırdı. Behçet Arım’ın başkanlığını yaptığı kulüp, 2. Amatör Küme C Grubundaki son maçında ASP Gençlik’i 10-0 ile geçerek adını 1. Amatör Küme’ye yazdırdı. Doğan Demircioğlu sahasında oynanan maç 10-0 iken sakatlık ve çıkan kartlar nedeniyle tatil edildi. Maçın gollerini Berkay Kaya(3), Kağan, Elyasa, Adem, Ali, İsfendiyar, Yunus ve Emre Akşit attı. Maç sonrası mavi beyazlılar kupasını Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Kemal Karaoğlan verdi. Alınan kupa sonrası 17’likler gelen zaferi doyasıya kutladı. Uzun süre sahada devam eden kutlamaların ardından futbolcular yemekte zaferi kutladı.

HAK ETTİĞİMİZİ ALDIK

Maç sonu açıklamalarda bulunan İncilipınargücü Başkanı Behçet Arım, “Biz hak ettiğimizi aldık. Bizim gibi ülkemizde genç bir kulüp yok. Biz 17’liklerle tarih yazdık. Seneye 1. Amatör Küme’de mücadele edeceğiz. Takımın iskeletini bozmak istemiyoruz. Hedefimiz genç kadromuzu korumak” dedi.

İncilipınargücü 10-0 denizli 2. amatör küme