Tarih yazan isim oldu

Cumhuriyet Halk Partisi'nde 31 Mart mali idareleri seçimleri sonrasında Denizli ölçeğinde kazanılan 15 belediyenin ardından İl Başkanı Ali Osman Horzum tarihe geçen isim olarak kayıtlardaki yerini aldı. 

2019 yılında yapılan seçimlerde Merkezefendi, Bozkurt, Honaz, Babadağ ve Serinhisar olmak üzere 5 belediye ile seçimi tamamlayan CHP, 31 Mart seçimlerinde seçmenlerin de yoğun ilgisi neticesinde belediye sayısını 15'e yükseltti. Beyağaç'ın Yeniden Refah Partisi'ni kazandığı; Baklan, Babadağ ve Çameli dışında bütün belediyeleri kazanan Cumhuriyet Halk Partisi, seçimin kazananı tarafında yer aldı. Uzun yıllardır böyle bir zaferin kazanılmasının baş mimarlarından biri olan CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum da tarihi yazarak Cumhuriyet Halk Partisi'ne önemli bir katkı sağlamış oldu. 

MK Yapım YouTube kanalımızda katılmış olduğu programda seçim stratejisini açıklayan ve önemli isimleri bu seçimde gerek meclis üyesi adayı ve gerekse de  seçim koordinasyon merkezinde görevlendirdiklerini anlatan Horzum, adeta gelen zaferin şifrelerini de vermişti. 

PROGRAMIN TAMAMINI İZLEYEBİLİRSİNİZ...

 

Ali Osman Horzum Denizli CHP Seçim Seçim 2024 MK Yapım Medya Karapınar