Taraftara sıkı denetim

Denizlispor ile Göztepe arasında oynanacak kritik karşılaşma öncesinde Denizli'ye gelen Göztepe taraftarları didik didik aranıyor.

PTT 1.Liginde Play-Of düğümünü çözecek Denizlispor ile Göztepe arasında oynanacak ligin son karşılaşması öncesinde Denizli'ye gelen Göztepe taraftarları didik didik aranıyor. Denizli girişimde Eski Kipa'da durdurulan Göztepe taraftarları, çevik kuvvet tarafından araçları aranmasının ardından şehre girişlerine izin veriliyor. Çok sayıda emniyet mensubunun güvenlik önlemi aldığı aramalarda yolda seyir halinde olan vatandaşların meraklı bakışları arasında yapılıyor. 



2526 TARAFTAR BEKLENİYOR

Kendi evi ve seyircisi önünde Göztepe'yi ağırlayacak Denizlispor'un herhangi bir iddiası bulunmamasına rağmen, Göztepe ise olay-of iddiasını son maç olan Denizlispor karşılaşmasında zorlamak istiyor. Göztepe, Sahandan beraberlik veya 3 puanla ayrılması durumumda Göztepe takımı Play-Of'a bir adım daha yaklaşmış olacak. Göztepeli futbolcular ve teknik heyet sahadan istedikleri sonuç şle ayrılma peşinde. Taraftarlar da bu önemli günde takımlarını yalnız bırakmamak için Denizli'ye akın ediyor.