Taraftar tribünde futbolular da sahada coştu

Denizli'de son dönemlerde ilgi gören kadın futbol takımlarının iki temsilcisinin karşı karşıya geldiği TFF U - 15 Ligi Denizli Grubu ilk müsabakası görülmeye değerdi. Tribünlerde yer alan taraftarlar, adeta ders verdi.


TFF U - 15 Ligi Denizli Grubu Üstek Grup Horozkentspor ile Sultanlarspor arasında oynanan karşılaşma ile başladı. Akkonak Dr. Samim Gök Stadında oynanan müsabakada kadın erkek çocuk stadı doldurarak takımları coşku içinde destekledi. Ellerine davullarla stada gelen taraftarlar örnek bir tablo ortaya koydu. Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ayşe Sarıkaya ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra taban birliklerinin temsilcilerinin de izlediği karşılaşma, heyecanlı anlara sahne oldu.

HOROZKENT İKİNCİ YARI AÇILDI

İlk yarısı Sultanlarspor’un üstünlüğünde geçen karşılaşmada Sultanlarspor ileri uç elemanları yakaladıkları pozisyonları gole çeviremedi. Zaman zaman Horozkentspor’lu oyuncuların rakibine üstünlük sağladığı ilk yarıda gol sesi çıkmadı. İkinci yarıya rakibine oranla biraz daha üstün başlayan Horozkentsporlu oyuncular, ikinci yarının ortalarında yakaladıkları pozisyonu gole çevirince 1-0 öne geçti. Bu gol, tribünleri dolduran Horozkentsporlu taraftarları daha da coşturdu.

SAKATLIKLAR OYUNU ETKİLEDİ

Birinci golden dakikalar sonra Horozkent 2. golü de bularak daha da rahatladı. İkili mücadelelerin sertlik kazandığı ikinci yarıda yaşanan sakatlıklar nedeniyle oyunun sıklıkla durduğu son bölümlerinde Sultanlarspor 1 gol kaydına muvaffak oldu. Karşılaşma bu gol ile 2-1 tamamlandı. Horozkentspor’un hanesine 3 puan yazdırdığı karşılaşma sonunda her iki taraftar da takımlarını tribün önüne davet ederek onlara moral verdi.