Tanıtım toplantısında AK Parti Denizli adayları tanıtıldı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı AK Parti aday tanıtım toplantısında 28. Dönem milletvekili adayları kamuoyu ile paylaşıldı. Denizli'de listeye giren 7 isim de toplantıda tanıtıldı.


14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan seçimler için AK Parti startını verdi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu’nda düzenlenen seçim beyannamesi ve aday tanıtım toplantısına katıldı. Seçim beyannamesinin açıklanmasının ardından 28. Dönem AK Parti Milletvekili adayları il il kamuoyu ile paylaşıldı.



Denizli’den 7 aday toplantıda tanıtıldı
Denizli bu seçimlerde 7 milletvekili ile Meclis’te temsil edilecek. AK Parti listesinde yer alan 7 aday tanıtım toplantısında tanıtıldı. Mevcut milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin ve Nilgün Ök’ün de sırasıyla yer aldığı listede, Ekrem Başer, Osman Yüceliş, Birtan Şahan ve Feride Kabadayılar bulunuyor.



 

ak parti ak parti aday ak parti aday tanıtım aday tanıtım toplantısı erdoğan ak parti denizli ak parti denizli milletvekilleri denizli milletvekilleri