Tahtını kimse sallayamıyor

31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerine sayılı günler kala ilçelerde seçim yarışına giren adaylar arasındaki yarış kıyasıya sürerken bir tek o rakipsiz görülüyor.

31 Mart 2019 tarihinde yapılan mahalli idareler seçimlerinde en yakın rakibine 6.683 oy fark atarak ikinci kez belediye başkanı seçilen Cengiz Arslan, bu seçimde de rakipsiz görünüyor. 2024 seçimlerinde belediye başkanı aday adaylığı sürecinde hiç kimsenin AK Parti'den başvuruda bulunmadığı ilçelerden biri olan Çameli'de Cengiz Arslan, geçtiğimiz seçimi 9.564 oy, %74.33'lük dilimi ile tamamlamıştı. Millet ittifak adına İyi Parti'nin aday çıkarttığı ilçede aday 20081 oy %22.33'lük oy dilimi almıştı. Bu seçimde de AK Parti'nin belediye başkanlığını kazanmaya en yakın ilçelerden biri olduğu öngrülüyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ÖDÜL VERDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde en fazla oy alan ilk beş sıradaki büyükşehir, il, ilçe, belde belediye başkanlarına ödül verdi. Denizli’den ödülü Çameli Belediyesi aldı.

ÖDÜL ALANLAR ŞU İSİMLER OLDU

Büyükşehir ilçe belediyelerinden ilk beş sırada Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan yer aldı.

Mustafa KARAPINAR

 

BAŞKAN ARSLAN, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ÖDÜL ALDI