Tahminleri alalım

Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nin yeni ismi bugün belli olacak. Cumhuriyet Halk Partisi'ne yakın kaynaklardan yapılan tahminlerde ismin Atatürk Kültür Merkezi olacağı ön görülüyor.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu'nun geçtiğimiz ay ve Belediye Meclis Toplantısında dile getirdiği Nihat Zeybekçi Kongre Kültür Merkezi’nin ismini ilk toplantıda değiştirileceğine dair ifadeler sonrasında Denizli isim yarışına girdi. Konuya dair sanal medya ve okurlar yaptıkları öneride Atatürk Kültür Merkezi isminde uzlaşmış gibi görünse de, bugün saat 15.00'te gerçekleşecek meclis toplantısında “Nihat Zeybekci Kongre Kültür Merkezi'nin isminin ne olacağı” sorusu yanıt bulacak.

ALİ MARIM İSMİ DE GÜNDEME TAŞINDI

Öte yandan yapılan yorumların çoğunda Pamukkale Belediye Meclis Üyesi ve Denizli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda başkan vekili olarak siyasi yaşamına devam eden Ali Marım’ın ismini taşıyan bulvarın da isminin değiştirilip değiştirilmeyeceği sorusu da sanal medya kullanıcıları ve okurlar tarafından yorumlarda dile getirildi.

Nihat Zeybekci Kongre Kültür Merkezi Atatürk Kültür Merkezi