Son kararı yargı verecek

Tavas ilçesinde ve Denizli gündeminde geniş yankı uyandıran imzasız ve isimsiz mektup hakkında hukuki süreç başlatılıyor. İlk adım MHP'den geldi.

İki gündür Tavas ilçesinde hemen hemen her yere dağıtılan imzasız ve isimsiz mektup ilçede konuşulmaya devam ediyor. Denizli gündemine de bomba gibi düşen gelişme sonrası ilk hareket MHP Tavas İlçe Başkanlığı’ndan geldi. MHP İlçe Başkanı İbrahim Çavuşlu, hukuki sürecin başladığını bildirdi.

Sosyal medya hesabından yazılı açıklamada bulunan Çavuşlu,  “Tavas ilçemizde yapılan ‘çamur at izi kalsın’ siyasetiyle ilgili gerekli olan makamlara hukuki olarak araştırmanın yapılması için şikâyetlerde bulunulmuştur. Bu yaşanan olayların ahlaki yönden de yeri yoktur siyasette ne yazık ki bir yeri yoktur. Özel hayata istismar edilmek istenen Tavas Ak Parti İlçe Başkanımız Hasan Hüseyin Büyüktarakçı ve Kadın Kolları Başkanımız Şükran Kısaoğlu’na ve diğer kişilere yönelik yapılan bu çalışmalar ne yazık ki halk nezdinde yeri yoktur. Bu yapılan olayı şiddetle kınıyoruz. Bu bir katliamdır, nifaktır. MHP Tavas İlçe Başkanlığı olarak konun takipçiyiz. Er ya da geç adalet yerine bulacaktır”.