Siyasi ayrım yapmadan karış karış geziyor

Yaklaşan yerel seçimler, belediye başkan aday adayı olmak isteyen isimleri ön plana çıkarmaya başladı. Bunlardan biri olan Denizli siyasetinin önemli isimlerinden Acıpayamlı Mali Müşavir Mahir Altuğ, zamanının büyük bölümünü Acıpayam'da geçirerek burada çalmadık kapı bırakmıyor.

Denizli’de yerel seçimin yaklaşmasıyla birlikte ilçelerde belediye başkan aday adayları da çalışmalarına başladı. Bunlardan biri olan Acıpayam Belediye Başkan Aday Adayı Mali Müşavir Mahir Altuğ, haftalık programının büyük bölümünü ilçede ziyaretlere ayırdı. Siyasi partilerden muhtarlara, oda dernek yönetimlerinden, sivil toplum kuruluşları kadar geniş bir kesim ile bir araya gelen Altuğ, kanaat önderleri ile görüşerek destek almayı ihmal etmiyor. Aynı zamanda 4,5 yırdır Acıpayam ve Denizli Büyükşehir Belediye Meclis üyesi olarak ilçesine hizmet etmeye devam eden Altuğ, ilçeye kazandırmak istediği hizmetleri de sohbet arasında aktarma fırsatı buluyor. 

“ACIPAYAM İÇİN YENİ BİR YÜZÜM”

Çalışmalara dair gazetecilerin sorularını yanıtlayan Acıpayam Belediye Başkan Aday Adayı Mahir Altuğ, “Geçtiğimiz haftalarda Karahöyük Mahalle Muhtarı Hüsnü Apa, AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı İsmail Akyol, BBP Acıpayam İlçe Başkanı Ramazan Subay, MHP Acıpayam İlçe Başkanı Ali Akgün, İYİ Parti Acıpayam İlçe Başkanı Muzaffer Akyol, CHP Acıpayam İlçe Başkanı Deniz Albayrak’ı ziyaret ettim. Bunların yanı sıra Ticaret odası başkan yardımcısı Sabit Uz, muhtarlarımız, önceki dönem kapanan belde  Belediye başkanlarımız, DSİ Acıpayam Şube Şefi Fatih Usta, Acıpayam Ziraat Odası Başkan Yardımcısı, Sanayi Esnaflarından traktörcü Süleyman Olgen, Ovayurt Muhtarı Onur Karakuş ve Acıpayam Belediyesi önceki dönem meclis üyeliği görevlerinde bulunan, Alaattin Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mevlüt Aksoy' la birebir görüşmeler yaptım. İlçemiz ve ilçemizin geleceğiyle ilgili yapılması gerekenlerle ilgili fikir alış verişlerinde bulunduk. Misafirperverlikleri için hemşerilerime teşekkür ediyorum. Acıpayam için yeni bir beyaz sayfayım” dedi.

AK Parti Acıpayam Belediye Başkan Aday Adayı Mahir Altuğ Acıpayamda kimler aday Başkan aday adayları yola çıktı AK Parti Acıpayam Seçim 2024 denizlidesiyaset Mahir Altuğ kimdir