Siyasete veda etti

Cumhur İttifakının Serinhisar'da MHP'li isim Cemal Kobaş'ı aday göstermesinin ardından AK Partili Serinhisar Belediye Başkan Aday adayı Yaşar Öztürk, veda mesajı yayınladı.

Pamukkale Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olan ve 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesi görevinden istifa ederek Serinhisar Belediye Başkanlığı için başvurunda bulunan AK Partili aday adayı Yaşar Öztürk, Cumhur İttifakının Serinhisar’da MHP’li isim Cemal Kobaş’ı aday göstermesinin ardından veda mesajı yayınladı.

“Siyaset, millete hizmet etme sanatıdır. Milletin teveccühü nasiple birleşirse milletinize hizmet edersiniz” diyen Öztürk, “Serinhisar Belediye Başkanı aday adaylığı sürecinde siz değerli hemşerilerimizi ziyaret ettik, sizinle kucaklaştık, hasbihal ettik, çayınızı kahvenizi içtik. Bizi samimiyetle karşıladınız, bize yakın ilgi gösterdiniz; bu asil davranışınızdan dolayı siz değerli hemşerilerime teşekkür ederim” dedi.

Öztürk, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

“Aday adaylığı sürecinde beni destekleyen, yanımda yer alan, vefalı, yakın çalışma arkadaşlarıma gönülden teşekkür ederim. Çabaları olağanüstü,  takdire şayan ve alkışa değerdi. Sağ olsunlar. Vefalı dostlardan helallik dilerim.

Hayatta nasipten ötesi olmaz. Cumhur İttifakı, Serinhisar belediye başkan adayı gösterilen  Sayın Cemal Kobaş'ı tebrik eder, başarılar ve kolaylıklar dilerim.

Bu süreçte hiç kimseye bir kırgınlığım, dargınlığım yoktur. Hemşerilerimin haklarını helal etmesini isterim. Siyasete veda ettiğim bugünde devlet ve milletime sonsuz saadetler dilerim. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlarım. Sağ olasınız. Hoşça kalın. Allahaısmarladık”.

yaşar öztürk ak parti serinhisar belediye başkan aday adayı yaşar öztürk ak parti serinhisar