SİYASET SAHNESİNDE GERGİNLİK!

CHP lider Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı çağrıda deprem bölgesinde çalışan görevliler için iki maaş ikramiye istedi. Zeybekci ise "Allah aşkına bir sus, sen bu ülkenin başına gelmiş en büyük siyasi afetsin..." diyerek Kılıçdaroğlu'na cevap verdi.


Türkiye, 10 ili etkileyen iki büyük depremle sarsıldı. Can kaybının 16 bini geçtiği felakette vatandaşlar depremzedelerin yaralarını sarmak için seferber olurken, ekipler ise bölgede enkaz altından vatandaşları kurtarmak için saniyelerle yarışıyor.

KILIÇDAROĞLU, İKRAMİYE DEDİ, ZEYBEKCİ SUSMASINI İSTEDİ!

CHP lideri Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Deprem bölgesinde çalışan ya da bölgede görevlendirilen kamu personeline acilen iki maaş ikramiye yatırın. Kötü durumdalar, hizmet vermeye çalışıyorlar. Her şeyi biz mi öğreteceğiz size, devlet yönetin devlet!” dedi.

Geçmiş dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ise bu sözlere karşılık olarak yaptığı sosyal medya hesabında, "Allah aşkına bir sus, sen bu ülkenin başına gelmiş en büyük siyasi afetsin..." ifadelerine yer verdi.