Sis perdesi aralanıyor Ertemur'dan mektuba ilişkin net açıklamalar geldi

32 yaşındaki iş insanı Mehmet Çaput'un evinde hayatına son vermeden önce bir mektup bıraktığı ve ruhsat alamadığı için hayatına son verdiği gündeme gelmişti. Pamukkale Belediye Meclisi Temmuz ayı ilk bileşiminde konu gündeme geldi.

  AÇIKLAMALARI İZLEMEK İÇİN GÖRSELİ TIKLAYINIZ 

Pamukkale Belediye Meclisi Temmuz ayı 1. bileşimi Belediye ve Meclis Başkanı Ali Rıza Ertemur’un başkanlığında yapıldı. 32 yaşındaki iş insanı Mehmet Çaput’un evinde hayatına son vermeden önce bir mektup bıraktığı ve ruhsat alamadığı için hayatına son verdiği gündeme gelmişti. Pamukkale Belediye Meclisi Temmuz ayı ilk bileşiminde konu gündeme geldi. Pamukkale Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Ali Rıza Ertemur, yaşanan sürece dair önemli açıklamalarda bulunarak, ailesi ile bire bir görüştüklerini anlattı.

AK Parti Grup Başkan Vekili Av. Ensar Çaray ve MHP Grup Başkan Vekili Raşit Özdemir de söz alarak olayda ihmal veya maddi durumlar var ise ortaya çıkartılmasını istedi.

Ayrıca yapılan konuşmalarda vefat eden Mehmet Çaput’a rahmet, ailesine de başsağlığı dilendi.

Ali Rıza Ertemur Mehmet Çapurt Raşit Özdemir Ensar Çaray