Şeniz Doğan'a suç duyurusu!

CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan hakkında sandık müsahiti tarafından suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı. Horzum, 'Biz konunun takipçisi oluyoruz" dedi.

14 Mayıs seçimlerinin 2. tura kalmasının ardından 28 Mayıs'ta Türkiye yeniden sandık başına gitti. Vatandaşlar Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu için oy kullandı. Seçimlerin tamamlanmasının ardından Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonu'nda basın mensupları ile buluşan Milet İttifakı bileşeni il başkanları, seçim sürecine dair önemli değerlendirmelerde bulundu. Burada konuşan CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan'ın oy kullanma işlemi ardından sandık müşahiti ile yaşadığı olayı anlattı.

“SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDULAR”

Horzum, sözlerin arasında Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan'ın oy kullandıktan sonra diğer sandıklardan görevlilere kolaylıklar dilemek için girdiği bir sandıkta yaşadığı olayı anlattı. Başkan Doğan'ın sandık müşahiti tarafından hakarete uğradığını ifade eden Horzum, müşahit tarafından Doğan'a suç duyurusunda bulunulduğunu anlattı. Horzum, "Hangi partiden olursa olsun belediye başkanlarımız, il ve ilçe başkanlarımız her seçimde diğer sandıkları ve okulları gezerek görevlilere kolaylıklar diler. Bu bir nezakettir. Bu zamana kadar hiçbir başkan böyle bir durumla karşılaşmamıştır. Biz konunun takipçisi oluyoruz" dedi.

chp denizli şeniz doğan merkezefendi belediyesi şeniz doğan suç duyurusu suç duyurusu seçim suç duyurusu merkezefendi belediye başkanı ali osman horzum chp denizli il başkanı